2777
2789

سلام 

همسرم میگن بدون بچه هامون بریم سفر ....قشم

قبلاً بچه ها را بردیم سه سال پیش

مسافرت هم زیاد میبرمشون

مثلاً دو هفته پیش شمال بودیم 

انگار دلم نمیاد چه کنم

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

بچه هاتون چندساله ن؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره چرا که نه من دخترامو میذارم واسه مامانم میریم عشق و حال این تنهایی هم لذت خودشو داره دیگه دستو پا گیر بچها نیستی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اگر دلت نمیاد خو بهش بگو اگرم که دوست داری یکم استراحت کنی برو ولی بشرطی که بچه هاتو برای کسی دیگه د ...

بزرگ هستن 

۱۱و ۱۳سال 

پیش مادرم میمونن

مدرسه دختر بزرگم اجازه غیبت نمیده

۱۳ و ۱۱

اگه واقعا کسی که باهاش میمونن آدم سالم و درستیه بله

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

به عنوان کسی که مامانش با همین عقاید هیچ‌جا نمیره ازتون خواهش می‌کنم برید

به بچه‌ها نشون بدید که زندگی می‌کنید، خوش می‌گذرونید و برای خودتون ارزش قائلید

بخدا این اسمش دوست داشتن نیست

فقط عذاب وجدان و حس به‌دردنخور بودن میده به بچه‌

اگه سنشون به قدری هست که بتونن خونه و کارهاشون رو مدیریت کنن حتماااا از این فرصت استفاده کنید، اونا هم خیلی چیزها یاد می‌گیرن و می‌فهمن زندگی یعنی چی اصلا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

پیش کی بزاری؟بچه ها موافقن؟

بچه هام موافقن

ما ...ماه عسل و سفر دوتایی نداشتیم 

همسرم میگه الان که شرایطش هست بریم 

همیشه با خانواده ها و بچه ها میریم