2777
2789

سلام حتما باید زنان بنویسه یا دکتر عمومی هم می‌تونه ؟ 

و اینکه میشه آزمایش هورمونی و چکاپ کامل رو تو یه روز داد؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قند و چربی و ای چیا همش ناشتا باید باشی تو اون هورمونیاهم شرایطی داره قبلش مثله پرولاکتین رابطه نداشته باشی سوتین نبندی خواب کافی داشته باشی شب قبلش با چیزای دیگه خودشون شرایطش میگن بهت

قند و چربی و ای چیا همش ناشتا باید باشی تو اون هورمونیاهم شرایطی داره قبلش مثله پرولاکتین رابطه نداش ...

آخه میخواستم به اسنپ دکتر بگم بنویسه میخواستم ببینم زنان باشه یا عمومی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خودشون بنویسن موقع ویزیت کردن بهتر دقت می کنن بعضی ها هم اگه خودشون ننوشته باشن دارو نمی دن

واقعا؟😐

هورمون و چکاپ رو با هم نمی تونی انجام بدی زنان بنویسه بهتره

آها مرسی عزیزم 

چون هورمونی اینا می خوای اونا بهتر میدونن چی بنویسن تا عمومی

میگن اگه یه دکتر دیگه بنویسه آزمایش ببرم پیش دکتر خودم قبول نمیکنه دارو بده آره ؟