2777
2789
عنوان

آدم حسودو از کجا باید تشخیص داد

62 بازدید | 6 پست

خانما من یکسال پیش به یه موفقیتی رسیدم که خیلی وقت بود براش تلاش میکردم. خلاصه یک خانمی هست باهاش چند وقته دوستم. وقتی این موضوعو فهمید خیلی تبریک گفت ولی بعدش همش ایراد میگرفت که آره خیلی دردسر داره کارت، خیلی سخته. فلانی قبلا کرده ولی به هیچ دردی نخورده و.... کاری که من میکنم بهتره و کار من خوبه. از اینجور حرفا

در صورتی که من از خیلی ها مشورت کردم و با شرایطی که داشتم بهترین انتخاب بود. به هرکی هم گفتم کارم‌ شده تعجب کرده. یعنی چیز بی ارزشی نیست

حالا نمیدونم از سر حسادت میخواد بزنه به دلم یا خیر خواهی. شما چی فکر میکنید؟

و خدایی که به شدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من بافتنی میبافت با قیمتهای کذایی. مثلا یک شال رو یک میلیون میگرفت من از آنلاین شاپ شال و کلاه سفارش دادم از ترکیه زیر یک تومن برام تموم شد. 

دقت کن اون فقط یک تیکه شال رو میداد یک تومن من دوتیکه شال و کلاه خارجی خریدم زیر یه تومن. 

جالبه هرچی بهش میگفتم این شغلت به درد نمیخوره زیربار نمیرفت اصلا درآمد نداشت فقط هزینه میکرد کاموا میخرید فروشش پایین بود آخرسر جمع کرد. حرف من از روی حسادت نبود از روی عقل بود که آخرش به حرفم رسید هرچند پشت سرم زیاد چرت و پرت گفت 

دوست من بافتنی میبافت با قیمتهای کذایی. مثلا یک شال رو یک میلیون میگرفت من از آنلاین شاپ شال و کلاه ...

حقیقتا بحث من کاری نیست ولی اینجور نوشتم که شناسایی نشم 

ولی حرف شما هم درسته. گاهی از سر دلسوزی میتونه باشه

من برای این موقعیت خیلی وقت گذاشتم از لحاظ جسمی نابود شدم واقعا سوختم پاش تا درست شد. ولی به ایشون نگفتم تا وقتی که نهایی شد. با خودم میگم شاید از این موضوع ناراحته

و خدایی که به شدت کافیست