2777
2789
عنوان

دلم آیفون میخواد 😢😢😢😔

101 بازدید | 14 پست

دارم میرم سر کار ماهی ۱۲ خیلی کمه برا آیفون اگر برم یک کار که حقوقش ۱۵ میلیون باشه می‌تونم آیفون ۱۶ پرومکس ۱ ترابایت بگیرم

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم اصلا بدرد نمیخوره فقط قیافه داره

با همون آمدی سایت 

اسم : آهو.                                                                 سن : 27.                                              د.               شغل : بیکار.                                                         متاهل هستم

من از ۲۰۱۳ اولین آیفون رو خریدم 5s

بعد 6plus

بعد x

بعد ۱۳

الان برای اولین بار سامسونگ خریدم...

اگه ازم بپرسن اپل یا سامسونگ می گم اپل بهتره ولی در کلللللل مدلگوشی برات مهم نباشه...هیچ فرقی نداره واقعا...این از اون کپی می کنه اون از این

نه خانم سامسونگ هم دارم

مگه با اون نمیشه 

منم عين تو بودم ١٦ نرمال گرفتم راضيم واقعا

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱