2777
2789

۴ سالشه میگ خواسنم بیام اینجا مامانم دستمو با کبریت سوزونده  گفته حق نداری اسمشون رو بیاری😐

موندم چ بدی در حقش کردیم که به بچه ۴ ساله اینطور میگه!

ن خونش میریم ک چیزی بگیم 

نه میاد خونمون مگر هرازگاهی

این عقب مونده بازیا چیه درمیاره بیشعور

باز الان دونفر میان میگه اره مقصر شمایید!

درحالیک ما هیچ کاری یا حرفی نزدیم

شاید برادر زاده ات داره دروغ میگه 

هیشکی با کبریت دست بچشو نمیسوزونه که اسم فلانیو نیار 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مطمئنی برادرزادت خالی نمیبنده؟ اینا خیال پردازی فوق‌العاده ای دارنا

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه الکی ک ب بچش نمی اسمشونو نیار. حرفی خودت یا مامانت نزدین؟ بین نوه های دختری پسری فرق نزاشتن؟

خ دلیل ممکنه وجود داشته باشه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه دروغ نمیگه دستشو دیدم جای کبریت بود

کسی که دیت بچه رو میسوزونه قطعا روان سالمی نداره! 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

عزیزم دستشو دیدم جای کبریت بود

حتما خودش سوزونده 

مگه میشه همچین چیزی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه دروغ نمیگه دستشو دیدم جای کبریت بود

اصلا اهمیتی نداره چی گفته راجع به شما

ولی اگر واقعا جاش روی دستش هست من بودم پیگیر می شدم اگر مادرش همچی کاری کرده واقعا اون بچه امنیت نداره پیش اش

حتی ممکنه خودش سوزوتده باشه و تخیلی ی چی بگه

بازم نباید کبریت دم دستش باشه ولی اینکه مادر بسوزونه فاجعه اس‌نگران بچه باش نه حرفی ک راجع ب خودت زده