من نمیدونم چی بشه مثلا تو اونجا یادتون میوفته که شوهر دارید؟؟؟؟ تو خونه مدام تو جون همدیگه اید حالا نیاد عکس نندازید نمیشه ااااههههه
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
وقتی عروسی مختلطه کجا ببریم بگیم برو پیش من نشین یعنی چی آخه
من کجا نوشتم عروسی مختلط ؟؟؟!!!!
من زنایی رو میگم که میرن شوهر و از وسط مرد مجبور میکنن که بلند بشه بیاد عکس بگیره یا تازه حرف یادش می افته اونجا بگه
خب این مسخره ها که عکس میگیرن بساطشون وسط سالن زنونه ست دیگه.. چکار کنه زنه بگه من وشوهرمو ببر وسط م ...
😂😂توجیح شدم😁
طرف ما چندسال مد شده داماد کلا پیش عروسه بعد پدر وشوهرو برادار هر دو طرف عمو ودایی میان میرقصن وعکس میتدازن میرن فک کنم به زور نمیارن ی جوری رسم کرد
هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن