2777
2789

یه کاربر اینجا گفت که زردچوبه و سفیده تخم مرغ بزنین به پوست و بعد بشورین  برای روشن شدن پوست عالیه

کاش دستم میشکست نمیزدم

تمام پیشونیم لک شده 

کارم شده گریه

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

اول تحقیق کنید.فقط به حرف یکی بسنده نکنین

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول تحقیق کنید.فقط به حرف یکی بسنده نکنین

کاش دستم میشکست

خیلی ناراحتم

به کل اعتماد بنفسم رو از دست دادم

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
کاش دستم میشکستخیلی ناراحتمبه کل اعتماد بنفسم رو از دست دادم

ایبابا چیبگم عزیزم نمیتونی بری دکتر پوشت

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

شاید رنگه زردچوبه س چند بار بشوری میره

نه کلی شستم لک قهوه ای اورده الان حدود یه هفته اس که از ماسک گذشته😭

ایبابا چیبگم عزیزم نمیتونی بری دکتر پوشت

با بدبختی برای ۱۵ روز دیگه نوبت گرفتم خیلی ناراحتم

نه کلی شستم لک قهوه ای اورده الان حدود یه هفته اس که از ماسک گذشته😭

به زردچوبه یا تخم مرغ حساسیت دادی برو دکتر لایه بردار میده خوب میشه ناراحت نباش تالار ابد نمیمونه

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

ترکیبشون رو امتحان نکردم ولی جدا جدا که میزاشتم خیلیی خوب بود

خیلی بد بود دیگه هیچ وقت ماسک طبیعی استفاده نمیکنم

به زردچوبه یا تخم مرغ حساسیت دادی برو دکتر لایه بردار میده خوب میشه ناراحت نباش تالار ابد نمیمونه

واقعا؟

ینی امیدوار باشم

خیلی بد شده لکه کل پیشونیم شده لک قهوه ای