2777
2789
استرس و چطوري ميشه نداشت اخه ؟؟؟

یه چند مدت باید بیخال باشه..

یه مثال کوچیکک من هروقت استرس میگیرم که همون روز موعود پریودشم عقب میوفته

ولی اگه بیخال باشم همون روز میشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند مدت باید بیخال باشه.. یه مثال کوچیکک من هروقت استرس میگیرم که همون روز موعود پریودشم عقب میو ...

عزيزم اخه تو حرف خيلييييييي راحته ولي وقتي يكي اقدام ميكنه ب بارداري همش منتظر جوابه همش استرس جواب و دارع اين يه چيز ذاتيه فك نميكنم بشه كنترلش كرد به راحتي😢

عزيزم اخه تو حرف خيلييييييي راحته ولي وقتي يكي اقدام ميكنه ب بارداري همش منتظر جوابه همش استرس جواب ...

هر ماه استرس کلی فکر وخیال منتظر

خدایا خودت مواظب شوهرمو دخترم و نی نی توراهم باش 
اره واقعا

من ماه پيش اولين ماهي بود ك اقدام ميكردم همه ي علائمم داشتم دوتا بي بي چك زدم هاله انداخت اما فرداي موعد پريوديم پري شدم😢همون روز صبحش بي بي زده بودم هاله انداخته بود اما شبش پري اومد...البته اينم بگم كلا دو بار اقدام كردم 😞😞😞چون اسفند ماه خيليييييي كار داشتم و همچنين همسرم سرش شلوغ بود نشد بيشتر از دوبار اما خب خيلي اميدوار بودم اما نشد حالا ببينم خدا ميخواد اين ماه من جواب بگيرم😢😢😢