2777
2789

از ساعت ده صبح تاالان نرفته دستشویی از خواب بیدار شده

هی میگم برو صورتت و بشور جیش کن نمیره

هی میگه بازی کنیم باباش هربازی ای میگه،میگه نه فکر کن یه بازی جدید پیدا کن

بیا نهار بخور...نمیخورم

وای وای همش بحث هیچ کاریش و عادی نمیکنه 

منم اهل دعوا نیستم دلم نمیخواد داد بزنم خستم کرده

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

اگه بگذاری به حال خودش چی میگی چکار کنه بهتر نیست؟

فکر میکنم داره لجبازی میکنه

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد بهش گیر ندین شاید خوب شه مثلا یه بار بیشتر نگید بیا ناهار بخور یا دست و صورتت رو بشور، وقتی خودش گرسنه‌ش بشه مجبور میشه بخوره زیاد به دست و پاش نپیچید یا مثلا فقط یه بازی بگید و بگین که ما حاضریم فلان بازی رو بکنیم اگ میای که بیا بازی اگ نه خودت بازی کن 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

ولش کن

انگار دلش میخواد هیچ کاری نکنه 

گوشی بدی دستش ساعت ها بازی کنه

من نمیدم میگم ضرر داره روزی یک ساعت فقط

باقی روز و نق نق میزنه

پریروز گفتم ولش کن ببینم کی خودش از رو میره

۱۳ ساعت با گوشی بازی کرد باورت میشه؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
انگار دلش میخواد هیچ کاری نکنه گوشی بدی دستش ساعت ها بازی کنهمن نمیدم میگم ضرر داره روزی یک ساعت فقط ...

بچه همینه خواهر ! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

زیاد بهش گیر ندین شاید خوب شه مثلا یه بار بیشتر نگید بیا ناهار بخور یا دست و صورتت رو بشور، وقتی خود ...

من اصلا عادت ندارم بحث کنم حس میکنم واسه اینه 

انگار برش نداریم پیشش

زیاد حرفاتو تکرار نکن 

مثلا میگه نهار نمیخورم اصرار نکن التماس نکن. 

خودتون غذارو بخورین سفره رو جم کن 

بعد دیرتر گفت گشنمه بگو وقت نهار گذشته دیگه بهش غذا نده یکی دو روز گشنه بمونه عادت میکنه. 

نطار شکمشم با هله هوله پر کنه که بتونه سر وقت نهار شام بخوره

دسشویی هم خودش بهش فشار بیاد میره

گوشی هم زیاد بهش نده بفرستش کلاس یا ببرش پارکی جایی 

براش سرگرمی ایجاد کن برین پیاده روی. 

ازین بازی فکریا بگیر یا باهم کیک درست کنین یا غذایی که دوس داره مثلا چیپس خونگی. 

ازونم کمک بگیر سرگرم میشه 

مشکل منم هم بود

ولی الان میرم بالای سرش

میگم دخترم بلند شو صبحانه بخوریم ی فیلم خوب باهم نگاه کنیم

بعدش کمکم میکنه خونه راجمع میکنیم میگیم میخندیم

عصر باهم میریم پیاده روی تنقلات میبریم میخوریم تو پارک

باهاش دوست شدم

بنظر خودم علائم بلوغ زودرس داره دخترم

من اصلا عادت ندارم بحث کنم حس میکنم واسه اینه انگار برش نداریم پیشش

عع از هیچکدومتون یعنی حساب نمیبره؟ 

اگر اینجوری یکی تون یه کوچولو جذبه از خودتون نشون بدید شاید حساب برد

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

نوشتین ۸ سالشه درسته؟ وقتی مدرسه میره ام همینطوره؟ شاید خونه میمونه کلافه میشه حوصله اش سر میره دوست داره بیشتر بهش توجه کنید براش مشغله ایجاد کنید ، اگه کلاسی ورزشی چیزی میبردینش شاید مجبور میشد سروقت غذاشو بخوره سرویس بره و....که به برنامه هاش برسه  بعدم انرژیش تخلیه میشد کمتر نق میزد

نوشتین ۸ سالشه درسته؟ وقتی مدرسه میره ام همینطوره؟ شاید خونه میمونه کلافه میشه حوصله اش سر میره دوست ...

کلی کلاس میره

کلا مدلشه کلافه است به خاله اش رفته