2777
2789

بچه ها ما ۴ ساله با همیم

بعد کلا این سال اخر خیلی حسودیم میشه مثلا دخترایی که تله پیام میدن برای چاپ بنر و کارای اینترنتی که نامزدم انجام میده در حد یه عکس مثلا

خیلی بدم میاد اگه دختره زشت باشه میگم میخاد بجسبه بهش

اگه خوشگل باشه میگم نکنه اون خوشگل تر از من باشع و اینا

اصلا تو این ۴ سال کوچیک ترین چیزم از نامزدم ندیدم .‌‌‌ هم تو دوربین شرکت هستم و میبینم هم تو تلش و همه جا کلا..

ولی خب نمیدونم چرا تا دختر یه عکس کار میده اینا عصبی میشم

کمک کنین درست شه این اخلاقم  😭 نامزدمو ناراحت میکنم فکر میکنه اعتماد ندارم

ولی دارم ..‌ حسادته واقعا

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️

حسادت ریشه زندگی رو میسوزونه

اگر دلتان شکسته . اگر صدمه دیده اید . اگر کسی باعث گریه تان شده . بهترین کار این است که خودتان را از کینه خالی کنید.ازاد گردید همه چیز را به خدا واگذار کنید . او همیشه بهترین پاسخ را خواهد داد . در دنیا هیچ عملی گم نمی شود و به صاحبش باز میگردد... خدا بدی بدان را و مکر مکاران را...به طریقی بی نظیر به خودشان باز خواهد گرداند.......فقط صبور باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم تو شوهر منی با اسم زن اومدی اینجا مشکلتو مطرح میکنی. توروخدا انقد حسود و روانی نباش 😑 حتی به صمیمیتی که با داداشم دارم هم حسودی میکنی

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

میترسم بگم حساس نباش بگی حتما میخواد در نبود من خودشو به شوهرم بچسبونه 😆

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
حس میکنم تو شوهر منی با اسم زن اومدی اینجا مشکلتو مطرح میکنی. توروخدا انقد حسود و روانی نباش 😑 حتی ...

😂😂😂

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️