2777
2789
عنوان

خانمای خوشگل عینکی بیاین

95 بازدید | 14 پست

من نوشته ها دور میبینم و درهم و یکم تار وقتی از رو به رو به نوشته ها نگاه میکنم خوندنشون خیلی سخته ولی وقتی از بغل یا گوشه نگاه میکنم بهتر میشه خوندشون چشم درد و سردرد هم دارم برم چشم پزشک یا بینایی سنج؟

بعد باید علائم بگم یا فقط بگم اومدم بینایی سنجی؟

اگر چشمم استگیمات باشه چطوری میفمهه؟

راستی شیشه های مختلف عینک رو که میذارن که ببینم با کدوم بهتر میبینم هر کدوم بزرگ تر و واضح تر نشون بده باید اونو بگم یا اولین شیشه ای که گذاشت و دیدم بهتر شد بگم همین خوبه؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوشته ها رو توب نمیدیدم

از دور و رفتم بینایی سنجی 

بعد از معاینه با دستگاه نشستم رو یه صندلی

رو به روی اون تابلو که علامت داره یه عینک گذاشت رو صورتم عدسی های مختلف تست کرد که هم دور رو ببینم هم نزدیک 

داداشم آستیگمات بود بینایی سنج تشخیص داد

انحراف و اینا رو نمیدونم تشخیص میده یا نه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

میلی چشم پزشک می‌گی حس می‌کنم چشمم ضعیف‌ شده 

گوشت دستگاه میبینی. دستگاه خودش تشخیص میدهد تنبلی هست یا استیگمات‌‌‌

چنذتا شیشه مختلف امتحان میکنه در نهایت با بهترین شیشه‌‌ای که میبینی برات نسخه مینویسه

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

برو بینایی سنج مشکلتون بگوبا دستگاه میبنه خودش آستیگمات یا درجه ضعیف بودن تو می‌فهمهاون شیشه هام همه ...

مرسی

فقط اینکه من نمیدونم اون شیشه ها که هی عوض میکنه باید اونی رو بگم که باهاش بهترین دید رو دارم درسته؟

اگه مناسب چشمم نباشه تار میبینم باهاش درسته؟

میترسم یه موقع با یه شیشه عالی ببینم ولی خب واسه چشمم زیاد باشه نمیدونم چطوری بگم نگرانم مثلا چشمم به اون حد از درشت نشون دادن و قوی بودن عینک نیاز نداشته باشه بعد ضعیف تر بشه چون شنیدم عینک مناسب با نمره چشم نزنیم چشم ضعیف تر میشه

میلی چشم پزشک می‌گی حس می‌کنم چشمم ضعیف‌ شده گوشت دستگاه میبینی. دستگاه خودش تشخیص میدهد تنبلی هست ی ...

مرسی

فقط اینکه من نمیدونم اون شیشه ها که هی عوض میکنه باید اونی رو بگم که باهاش بهترین دید رو دارم درسته؟

میترسم یه موقع با یه شیشه عالی ببینم ولی خب واسه چشمم زیاد باشه نمیدونم چطوری بگم نگرانم مثلا چشمم به اون حد از درشت نشون دادن و قوی بودن عینک نیاز نداشته باشه بعد ضعیف تر بشه چون شنیدم عینک مناسب با نمره چشم نزنیم چشم ضعیف تر میشه

من نوشته ها رو توب نمیدیدماز دور و رفتم بینایی سنجی بعد از معاینه با دستگاه نشستم رو یه صندلیرو به ر ...

مرسی

اینا که میگی بخاطر آستیگمات.تو برو دکتر خودش میدونه چطور معاینه کنه و نمره چشم بگه

مرسی

مرسیفقط اینکه من نمیدونم اون شیشه ها که هی عوض میکنه باید اونی رو بگم که باهاش بهترین دید رو دارم در ...

میکم که رو به روی اون تابلویی شیشه رو که میذاره خودش ازت سوالاتی میپرسه

پایین تابلو یه سمتش قرمزه یه سمتش سبز 

میگه کدوم واضح تره و...

خودش سوال میپرسه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

مرسیفقط اینکه من نمیدونم اون شیشه ها که هی عوض میکنه باید اونی رو بگم که باهاش بهترین دید رو دارم در ...

نه ببین اصلا نگران نباش

با دستگاه معاینه می‌کنه مثلاً میشه ۰/۲

بعد شیشه های ک می‌زاره همههه بر اساس اون شماره 

بعد اصلا خودت حس می‌کنی با ی چیزی خیلی راحت تر میشه دید ت

مثلاً برا من میزاشت میگفتم این خیلی شفافه

یکی دیگ میزاشت میگفتم با اینم راحت ترم ولی مثل قبلی نیست

خودشون بلدن چکار کنم که راحت باشی برا انتخاب

الان چون بار اولته درکی ازش نداری اینطوری میگی.

بعدشم حتی اگه نمره اون عینک بالاتر باشه، چشمت درشت نمیشه اولا. دوما دید بهتر نخواهی داشت. باز هم بد میبینی بااون.

مورد بعد اینکه پشت دستگاه نمره چشمت میبینه نگران نباش