2777
2789

خیلی میترسم بلده راهنماییم کنه ممنون میشم شرایط دکتررفتنم ندارم 😓

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جلوگیریم قرص ال دی

قطع کردی؟  قبلا مصرف نکرده بودی و بار اوله؟

بیشتر توضیح بده

من سه ماه قرص ال دی خوردم ماه اول که شروع کردم همینطور خونریزی داشتم  که دکتر رفتم ولی جریان برای ۱۷سال پیش هست یادم نمیاد چه قرصی بهم داد

وقتی هم قطع کردم در حدی خونریزی کردم گه رفتم اورژانس تست بارداری ازم گرفتن گفتن حتما سقط کردی ....

عوارض قرص ال دی بود

من میگم مرغ کوچیک ترس نداره بگیرم از طرفی آدم نمیدونه راست باشه یا نه

فکرنکنم راست باشه اگه به مرغ بریدن بود همه مرداخوب میشدم🥲فقط باسحروجادوادم میشن من چندنفرمیشناسم کارشون تضمینی فقط یمقدارهزینه ش بالاس بزارپولم جمع کنم انجام دادم تکت میکنم 

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

فکرنکنم راست باشه اگه به مرغ بریدن بود همه مرداخوب میشدم🥲فقط باسحروجادوادم میشن من چندنفرمیشناسم کا ...

والا منم ۸۰۰ تومن به یکی دادم نیابتی  همه چیز و راجب شوهرم گفت ولی برعکس گفت حالا میترسم طلسم زبون بند هم اشتباه بده بهش گفتم نمیخاد بنویسی 🫠