2777
2789

تازه سه ماهه عروسی کردیم قصدم نداریم بچع دار شیم ولی توافق مردیم اسم دختر با من اسم پسربا شوهرم 

شوهرمم میک اسم پدرشوهرم و میذاره رو بچه

من خداییش پدرشوهرمو خیلی دوس دارم ولی اسمش خیلی قدیمیه بخدا فکر و خیال دار دیوونم میکنه😭😭😭

دوس دارم بمیرم

اسمش چیه

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت میگه حرص نخور و توجه نکن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

حالا تو. حامله بشو بعد غصه بخور ادمها هرسال تغییر زیاد میکنند 

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

ترخدا واسه چیزایی که ممکنه هیچوقت اتفاق نیفته اوقات تلخی نکن. باید با اندکی لبخند میگفتی باشه. همین باعث میشه کم‌کم نسبت به موضوع بیخیال بشه. یا گاهی اسامی مورد علاقت و بهش بگی و ابراز خوشایند کنی. برای هیچی اصرار نکن. ممکنه اصلا پسردار نشی.