2777
2789

درست زمان پریودی خونریزیم شروع شد گفتم پریود شدم حتما ولی رنگ و مدل خون فرق میکرد الان روز چهارم و بی بی چک میزنم هاله میندازه از طرفی هم دل درد دارم کسی می دونه ممکن باردار باشم یا نه . آخه لانه گزینی کمتر از ۳ روز ولی من الان روز چهارم که خونریزی خفیف دارم 

اگه بچه رو میخوای نشاسته بزن رو اب یکم شیرینش کن بخور تا کمرت سفت بشه و استراحت کن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اگه بچه رو میخوای نشاسته بزن رو اب یکم شیرینش کن بخور تا کمرت سفت بشه و استراحت کن

اره دوساله تو اقدامم هربار نگرفت الان گیج شدم که این خونریزی چرا قطع نمیشه نوار می‌زارم نمیاد میرم سرویس خون میاد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو آزمایش خون بده، بعد جواب ببر دکتر، شیاف  پروژستورن میده و استراحت کن بچه میمونه. احتمالا سونو واژینال بفرسته که ببینه داخل رحم هست یا خدای نکرده خارج از رحمیه. ولی نگران نباش خیلی ها همون اول هماتوم و خونریزی دارند جذب میشه با شیاف. 

اره دوساله تو اقدامم هربار نگرفت الان گیج شدم که این خونریزی چرا قطع نمیشه نوار می‌زارم نمیاد میرم س ...

نشاسته بخور 

بعدم برو دکتر بهت شیاف بده 

خدا برات نگهش داره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بروزایشگاه شهرتون اجازه معاینه نده فقط سونوببین چی میگن خون چه رنگیه؟

خون کم رنگ قهوه‌ای . اصلا شبیه پریودی نیست برای همین شک  کردم ولی درست روز پریودی شروع شده نوار می‌زارم در حد لک ولی میرم دستشویی زیادتر از لک میاد ولی لخته نیست امروز جمعه میشه برم زایشگاه 

برو آزمایش خون بده، بعد جواب ببر دکتر، شیاف پروژستورن میده و استراحت کن بچه میمونه. احتمالا سونو وا ...

خدا کنه خیلی نگرانم دوساله درگیر بودم دیشب کلی ذوق کردم باز صبح رفتم دیدم خونریزی دارم 

خون کم رنگ قهوه‌ای . اصلا شبیه پریودی نیست برای همین شک کردم ولی درست روز پریودی شروع شده نوار می‌ز ...

چون پنجشنبست وجایی بازنیست گفتم زایشگاه بری نگران نباش این خون سقط نیست بامراعات وداروحل میشه بروببین انشاالله اگه بچه مشکلی نداره وحالش خوبه بیااینجابمن پیام بده تابهت یادبدم چه کنی دسشویی ایرانی نریافعلاهم استراحت تاببینی دکترچی میگه پاشوآماده شوبه شوهرت بگوزودتربرین

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

چون پنجشنبست وجایی بازنیست گفتم زایشگاه بری نگران نباش این خون سقط نیست بامراعات وداروحل میشه بروببی ...

مرسی عزیزم .خیلی ارووم شدم از دیروز هزار تا فکر و خیال اومد تو سرم 

امروز که جمعه برم انجام میدن ؟

اگه دکتر تشخیص اورژانسی بده آره، البته خب مراکز استان ها مجهزتر هستن بستگی ب شهرتون هم داره. رفتی زیاد آه و ناله کن بگو دلم درد میکنه بگو تو اقدام هستی تا دکتر برات بنویسه، چون واقعا خارج از رحمی خطرناکه. 

اگه دکتر تشخیص اورژانسی بده آره، البته خب مراکز استان ها مجهزتر هستن بستگی ب شهرتون هم داره.

نه شهرمون کوچیک احتمالا برم هم میمونه برای فردا .لطف کردی وقت گذاشتی برام دعا کن