2777
2789
عنوان

من خيلى آدمه دروغگويى هستم🥲💔شمام همچين تجربه ايى داشتين⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 35 پست

ای کلک...اون روز تو کتابخونه حس کردم داری خالی میبندیا😂💀

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چندباری

خانواده آزادی داشتم راضی بودما چون علاقه بهم داشتن اما زیاد گیر نمیدادن و سختگیری نمیکردن

منم چندباری الکی مجبور بودم بگم مامانم براش مهمه کجام و کی برمیگردم درصورتی که نبود

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

منم قبلا خیلی سعی میکردم زندگیمو خیلی عالی نشون بدم اما الان متوجه شدم اشتباهه کلا درمورد مسائل زندگیت به کسی چیزی بگی چه خوب چه بد الان بیشتر شنونده ام تا اینکه از خودم چیزی بگم چون وقتی فَک ادم داغ میکنه توی جمع های زنونه یکم زیادی اغراق میکنه🤦🏻‍♀️بعد ممکنه اون‌حرف هایی ک زدی یادت نمونه و یجایی سوتی بدی اونوقت دیدگاه همه نسبت بهت عوض میشه 

من نگفتم ولی بنظرم اینجور جاها لازمه چون وقتی همه از خواستگاراشون میگن شاید دلت نخواد تو ساکت بمونی ...

ديدگاه جالبيه

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

فکر میکنم کمبود اعتماد به نفس دارید بخاطر همین سعی میکنید با به زبون آوردن چیزی که واقعیت نیست موقعیت خودتون رو بین بقیه حفظ کنید و ذهنیت خوب بسازید

درحالی که فکر بقیه هیچ مهم نیست

روی خودتون کار کنین

نه از این کارا نکردم ولی عزیزم کارتون بده هم خودتو گول میزنی و اعتماد به نفست میاد پایین چون چیزی که ...

دقيقا همين تصميمو دارم و امشب به حرفايى كه شما ميگين رسيدم و بخاطر حرفايى كه زدم حرف هم كه نه خالى بنديايى كه كردم حس بدى نسبت به خودم دارم

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
من نگفتم ولی بنظرم اینجور جاها لازمه چون وقتی همه از خواستگاراشون میگن شاید دلت نخواد تو ساکت بمونی ...

خواستگار داشتن افتخاره؟؟

ادم یدونه خواستگار داشته باشه همونم مورد خوب باشه می ارزه به صد تا خواستگار دوزاری که میان و میرن

چرا ارزش خودتون رو در خواستگار و دوست پسر داشتن می‌بینید اخه