2777
2789
عنوان

زن روز میبینید

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 58 پست
من حس میکنم مرد امنی هست برعکس از شیرین مقدم بدم میاد

وای دقیقاااا ...کاملا از رفتاراش مشخصه چهارچوب داره 

و خیلی به حد و مرزها احترام میزاره 

منم از شیرین خیلی بدم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقاااا ...کاملا از رفتاراش مشخصه چهارچوب داره و خیلی به حد و مرزها احترام میزاره منم از شیرین ...

دقت کردی اصلا نگاه هیزی به بدن کسی نمیندازه اصلا اندام کسی رو تحقیر نمیکنه فقط راجب لباس نظر میده نه چیز دیگه ای

عه از شنبه ببین قسمت جدیدو قبلیارم نگاه نکردی چیزیو از دست ندادی بنظرم جالبه بدک نیست

اخه میدونی ورژن ترکیشو دیدم

زیاد جذبم نکرد

منی ک از بینندگان عشق ابدیم

ادم ذره ذره ب بی ابرویی عادت میکنه😑😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ولی یکم به نظرم حق داره چون انگار الکی به سانیا نمره میدن

جدا از بحث سانیا 

واقعا اون روز تو بحث طلاق برگشت ب سارا گفت من اگه جای تو بودم دنیارو ب آتیش میکشیدم بچه هامو ببینم 

یه لحظه دلم برا سارا یوخت چون ممکنه واقعا شرایطشو نداشته باشه 

از طرفی ماشالله تو بادی شیمینگ عالیه یعنی استاد اینه رو هرکی یه عیبی بزاره و بی جا دخالت کنه

اخه میدونی ورژن ترکیشو دیدمزیاد جذبم نکردمنی ک از بینندگان عشق ابدیمادم ذره ذره ب بی ابرویی عادت میک ...

وای منم قبل جنگ عشق ابدی نگاه میکردم دیگه بعد جنگ بیخیالش شدم 🤣

جدا از بحث سانیا واقعا اون روز تو بحث طلاق برگشت ب سارا گفت من اگه جای تو بودم دنیارو ب آتیش میکشیدم ...

اره در کل که آدم هاری هست و همش مسخره می‌کنه ، وایییی اون قسمتش که گیر داده بود به پدرام که تو ناراحتی امروز فلان بدبخت اگه ناراحت هم نبود این انقد گفت ناراحت شد .

کلا سعی داشت پدرامو بکشه پایین خودشو ببره بالا بگه نگاه من چقدر خوبم 

🧚‍♀

دقت کردی اصلا نگاه هیزی به بدن کسی نمیندازه اصلا اندام کسی رو تحقیر نمیکنه فقط راجب لباس نظر میده نه ...

دقیقا ..بعد موقع درست کردن لباسا خیلی مراقبه ک از چاک ها بدن معلوم نشه 

وای منم قبل جنگ عشق ابدی نگاه میکردم دیگه بعد جنگ بیخیالش شدم 🤣

چجور بیخیالش شدی؟؟؟

ن واقعا سوال پیش میاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
دقیقا ..بعد موقع درست کردن لباسا خیلی مراقبه ک از چاک ها بدن معلوم نشه

اره افرین هی میگی ایرادی که نداره اینکارو کنم یا مشکلی نداری اگه یکم اینحای لباسو درست کنی وصعت مناسب هست یا نه کلا عشقه