الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم میدونم ناراحتی من هم نمیتونم بجای شما تصمیم بگیرم ولی وقتی فکر میکنم زن باید تا مرد بهش خیانت کنه بذارن و بره نه که بمونه تا مرد خودش بگه برو...🫠🫠
تا ابد برای همچین جامعه ای متاسفم که جوری شده ادم خیانت هم ببینه یا باید بخاطر سختیه زندگی کنار بیاد یا بچه ها و....خیلی چیز خای دیگه
من یه مرد هستم شاید بخواهید در برابرم گارد بگیرید ولی یه مرد واقعی همیشه اولویتش خانواده اش هستند حت ...
بله درسته ولی مرد اگه الویتش خانواده اش و خانومش باشه تلاش میکنه برای خوشبختیش هرچقدر هم که موفق نشه بازهم دست از تلاش برنمیداره و در نهایت وقتی ببینن نیاز مالیشون برطرف نمیشه بازهم کنار هم میمونن
همه ما خوب میدونیم که همه زن و شوهر هایی که الان کنار همیم و یا چندین ساله کنار همیم پستی و بلندی هایی داشتیم چه زن و چه مرد قرار نیست توی سختی پشت همو خالی کنن
من یه مرد هستم شاید بخواهید در برابرم گارد بگیرید ولی یه مرد واقعی همیشه اولویتش خانواده اش هستند حت ...
دقیقا من به این حرفتون رسیدم ..همسر من تو بدترین شرایط ولی یه ذره نمیذاره ما حس بد بگیریم ..از لحاظ مالی مشکل داریم یکم تو خونه سازی هسیم اما شاید باور نکنید این چندسال حتی یه لباس زیر هم برا خودش نگرفته اما من و بچهاش هرچی بخوایم همه جور حتی قرض میکنه برامون فراهم میکنه