2777
2789

درسم خوبه اما فکرم هزار جا می‌ره انقدر مغزم اذیتم می‌کنه که کلا درس خوندن رو کنار می‌زارم توروخدا ی راهکار بدید 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

راهکار درست حسابی دادن لایکم کن

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه مشکلی داری، بررسی کن ببین چیه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

افکارت روی کاغذ بنویس یا بشین گریه کن من امسال کنکور دارم روی کاغذ نوشتم و وافعا جواب داد گریه هم آد ...

من فقط موقع درس این افکار سراغم میان نمی‌دونم چرا مغزم ی لحظه هم آروم نمیشه گریه هم میکنم برای افکارم دنبال جواب میگردم انگار دچار وسواس شدم 

ب این فک کن ک خیلیا حسرت میخورن ک چرا درس نحوندن یا نمیتونن بخونن یا اشتباه درس خوندن

الان باید ایندتو بسازی 

بخون مکان درستو تغییر بده نشین پاشو راه برو و بخون

اب بخور  تو نور بخون

تغییر آدمو تغییر میده 

ساکن نباَش

یه مشکلی داری، بررسی کن ببین چیه

نمی‌دونم والا مغزم همش فکرای الکی می‌کنه مثلا ی چیزایی رو واسم مهم می‌کنه که در حالت عادی اصلا برام اهمیت نداره

ب این فک کن ک خیلیا حسرت میخورن ک چرا درس نحوندن یا نمیتونن بخونن یا اشتباه درس خوندنالان باید ایندت ...

چی بگم افکارم پدرمو در آوردن دوست دارم بمیرم اما مغزم آروم بشه از سر شب نتونستم یک کلمه هم درس بخونم نمی‌دونم درس بخونم یا با افکارم بجنگم خسته شدم 

بخاطر مکان درسته تکراریهاب بزن ب صورتت جاتو عوض کن

تازه شروع کردم واقعا به خاطر مکان نیست از بدبختی منه که اینجوریم وگرنه چرا باید فکری بشم تو این سن