2777
2789
عنوان

دلم برای قبل از ازدواجم تنگ شده

843 بازدید | 16 پست

سفرها

مهمونی‌ها

تفریح‌ها

خیلی خوش می‌گذشت

امشب یه مهمونی می‌خواستم برم که وجدانم بهم اجازه نداد برم اما دلم می‌خواست برم

حتی دوران مجردی میزان تمرکزی که روی شغلم داشتم و موفقیت‌های شغلیم هم بیشتر بود

می‌دونم درنهایت تشکیل یه خانواده خوب به مواردی که گفتم برتری داره ولی گاهی شرایط بعد از ازدواج و بچه‌دار شدن باعث افسردگی میشه

چرا نتونستید مهمونی برید؟

دوست عزیز نظرت را برای خودت نگه دار🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وجدانت اجازه نداد؟

خب آخر هفته هست نخواستم همسرم و بچه‌ها تنها باشن و با اون‌ها رفتم بیرون

از طرفی مجبور بودم در مورد کسایی که در مهمونی هستن به همسرم دروغ بگم و دلم نمیخواد بهش دروغ بگم بخاطر همین نرفتم

خب آخر هفته هست نخواستم همسرم و بچه‌ها تنها باشن و با اون‌ها رفتم بیروناز طرفی مجبور بودم در مورد کس ...

ببین گل بر اساس تجربه میگم همیشه یه زمانهایی حتی در حد یه خرید نیم ساعته برا خودت وقت بذار . چه شما چه همسرت لازمه اوم گاهی فقط برای خودش باشه 

تو مادری و همسری درست 

اما قبل همه اینا خودت بودی و هستی و خواهی بود و فقط اون نقش به تو اضافه شدن پس برای اینکه بهتر باشی در اون نقش‌ها خودت رو باید پررنگ تر بکنی مثل ساقه و ریشه یه گل وقتی گلهای زیادی رشد میکنه به همون اندازه تنه باید محمد تر و بزرگتر باشه تا بتونه گلها نگه داره

مریم جان شما مجردی پر پیمون  و‌مفیدی داشتین 

ازنظر فردی ،شغلی ،تفریحی و....تامین بودین 

خب هرکی باشه دلش به اون روزا تنگ میشه منم جای شما دلم به اون روزای شما تنگ شد😅😁

ولی خب اگه اون سبک زندگی تالان  ادامه پیدا می‌کرد اونم براتون تکراری و‌کسالت بار شده بود 

الانم چون خیلی از اون سبک زندگی فاصله گرفتین دل تنگش شدین 

هراز چند گاهی برنامه بچینین یه تایمی کلا برای خودتون باشین

مثلا وقتی همسرتون نیست بچه ها پیش خانوادتون باشن و  شما برای خودتون 

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

ادمیزاد همش دلتنگه 

همش حسرت میخوره 

همش در طلب و عطش نداشته هاست .

چیه این ادمیزاد؟ 😂کیه این ادمیزاد؟ 

خداروشکر خانواده خوبی داشتی و داری و مادر دوتا دسته گل هستی .

هیچ وقت هیچ داستانی تو یه فصل متوقف نمیشه 

خداروشکر دستاوردهای خوبی دارید 

مریم جان شما مجردی پر پیمون و‌مفیدی داشتین ازنظر فردی ،شغلی ،تفریحی و....تامین بودین خب هرکی باشه د ...

آره واقعاً ا‌واخر دیگه خسته شده بودم

ولی باز الانم‌ حوصله‌ام سررفته و یه‌کارهایی رو دیگه نمیشه انجام داد چه شوهرم باشه و چه نباشه و بره سفر

ادمیزاد همش دلتنگه همش حسرت میخوره همش در طلب و عطش نداشته هاست .چیه این ادمیزاد؟ 😂کیه این ادمیزاد؟ ...

واقعاً

گاهی در طلب چیزهای جدید برای آینده

و گاهی در حسرت گذشته 

مطمئنا اگر به روال گذشته ،بدون محدودیت ادامه میدادید 

با دیدن یک خانواده دارای فرزند 

یک زوج 

عمیقا دوست داشتید اون هارو تجربه کنید .این طبیعت انسانه 

تشکیل خانواده و به تبع محدودیت هاش بسیار منطقی تره .

این رو من از مجردهای بالای ۳۰ سال بسیار بسیار زیاد شنیدم .زندگی خیلی عالی داشتن اما دچار بحران ۳۰ سالگی شده بودن