12 سالشه خیلی تحت تاثیر دوستاش قرار میگیره مثلا تو چند تا تایپیک قبل چون دوستاش ساعت هوشمند داشتن اینم داش خواست براش خریدم حالا الان 1 ماهه میره رو مخم میگه میشه برام آیفون 16 بگیر آخه ساینا(یکی از دوستاش) آیفون 16 داره تروخدا برام بگیرو ازاین حرفا
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
قاطع و منطقی براش توضیح بده،حتا اگه قبول نکنه دلیلت و میدونه،بچه هر چی که بقیه دارن و نباید داشته باشه که،چیزی که فکر میکنی ضروری و لازم نیست نخر،تحت هیچ شرایطی
درسته همه ادما شاید گاهی حسرت داشته های دیگرانو بخورن اما باید واقع بین باشن شرایط رو بسنجن و ......
بعضی بچه ها خیلی قانع هستن یا اگه توقعی دارن باهاشون صحبت بشه زود قانع میشن شرایطو درک میکنن اما بعضی بچه ها قانع کردنشون سخته و همیشه جنگ اعصاب راه میندازن