2777
2789

صبحا شبا ن صورت میشوره نه مسواک میزنه چندساله متاهله هفته ای یکبارمیره حموم😂😂تعریف میکرد شوهرم بهم گفته سرو کلت بوی قورمه سبزی میده😂

من خودمم هرشب مسواک نمیزنم فوقش ۱ شب درمیون هفته ای دوسه بارحموم نه ک دیگ دراین حد اخهههه😭

موهاشم همیشه از بالا میبنده و بهم میگه هفته ای یکبار ک برم حموم شونه میکنم😂

هروزم ارایش داره هنیشه با ارایش میخوابه صورتش از منی ک هرشب با صابون و مایع میشورم صاف تره😐😐😐چرااا؟؟؟؟؟

واقعا چرا😂😂

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سلامتی اناتومی بدن 

دوم تاثیر ماندن آرایش روی صورت 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

واقعا چراااا دندوناش همه سالم ولی زرد مال من سفید ولی خراب صورت اون صاف بدون شستشو مال من لک دار 😐� ...

شانسه خواهر😁

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

اره بابا اون ۲۱ سالشه من ۲۲

بخاطر این گفتم زیر ۲۵  چون گفتی با این همه آرایش پوستش صافه 

دخترا بعد از ۲۵ سالگی به علت افت کیفیت و کمیت کلاژن پوست همه بی مراقبتی ها  در پوست نمایان میشند 

چندسال دیگه نتیجه با آرایش خوابیدن رو درو می‌کنه 

ی آلوی شیرینم🎀

خدا به سر شاهده بعد هر وعده نخ دندون میکشم روزی دو بار مسواک، شش ماه یک دفعه جرم گیری باز تقی به توقی میخوره دندونام خرابه. یعنی اگر این دندونا رو من نداشتم ثروتمند با ایلان ماسک برابری میکرد بس که من پول خرج این بی صاحابا کردم 🫠😂🤦🏻‍♀️

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹