2777
2789

من نه ولی یکی از نزدیکانم داره

یهو نیاز به دستشویی پیدا میکنه سریع باید بره

دوغ و ماست نمیتونه بخوره

اب پرتقال اب هویج نمیتونه

در جا باید بره دستشویی 

طولانی هم هست دستشوییش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم 

نفخ زیاد مخصوصا موقع استرس

سر و صدا کردن شکم بازم موقع استرس و بعد از خوردن بعضی از غذا ها مثلا من بعد خودن تخم مرغ اینجوری میشم

مشکل در دفع

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

متاسفانه من درگیرم

یبوست دارم همیشه با عرض معذرت

رودم به بعضی از غذاها خیلیییی حساسه 

مثلا حبوبات اگه بخورم، هررررچقدرم از قبل خیس و پخته شده باشه تا چندروز دفع ندارم و شیکمم اذیته

یا نودل و ماکارونی

کلا نون سفید

آرد گندم و شیرررر وای شیر و کلا لاکتوز نابودم میکنه

والا من نمدونم روده. س معده س فرت و زرت تحریک میشه دردای وحشتناک بالای معده میگره پدرمنو دراورده

خدانکنه ناراحت بشم یاعصبانی اونم با دردای وحشتناک از راه میرسه و میشه نور علی نور

گاهی وقتا بی هیچ دلیل باز درد

منم حس میکنم به سبزیجات حساسم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

چرا درخواست دوستی دادی😐😐

سایت عجیبیه نمیتونی تو یه تاپیک سوالم جواب بدی چون بهت درخواست دوستی میدن 

واقعا که خیلی متأسفم برات

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
چرا درخواست دوستی دادی😐😐سایت عجیبیه نمیتونی تو یه تاپیک سوالم جواب بدی چون بهت درخواست دوستی میدن ...

هرکس درخواست دوستی میده نمیخاد باهات دوست بشه که سوال در مورد تاپیک داشتم میخواستم بپرسم