2777
2789
عنوان

رفتیم عروسی جای اینکه با خوشحالی برگردم با گریه برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 43 پست
عشقم واقعا دردناکه فقط نمی‌فهمم شما چرا گوش میدادی به این حرف!ماشالا ۲۵سالته گلم قطعا قدرت نه گفتن د ...

بخدا هزاربار گفتم ول کن بسه ،خودت بگیر اون هی میزد بهم بگیر بگیر یکبار دوبار نمیگفتا ۱۰۰۰ بار میگفت انقدر گفت که میخواستم عق بزنم از شدت فشاری که روم بود کاش اون وسط زمین دهن باز میکرد میرفتم توش انقدر خجالت کشیدم که تنها کاری که از دستم بر اومد گریه کردن بود انقدر تحت فشار قرارم داد که سرم داره از درد میترکه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
وای خب چرا نمیزارن فیلم بگیره کسی😐

چون نمی‌خوان کسی از عروسی شون عکس و فیلم داشته باشه شما یادتون نمیاد پلیس یک دهه ای این جرم بود میگفتن فیلم و عکس عروسی میدزدن 😂🤣 ولی حیا هم زیاد بود

دختری از جنس دریا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسه توروخدا این وسط معلم نشید من انقدر فشار روم بوده که دارم شر شر اشک میریزم شما اومدید درس ادب مید ...

معلم چیه مادره مادر 

ظرفیتتو ببر بالااونا یادشونم نیست عروسی تموم شد رفت پرونده شو‌ببند و ادبیات رو‌در مورد واژه مقدس مادر اصلاح کن سوسول نباش گریه چیه کسی تو رو یادش نمونده 

حالت از عمق وجود درک میکنم با این تفاوت که خود احمقم بدون گفتن اونا فیلم گرفتم

اشکام بند نمیاد از بس فشار روانی رو دوش هام بود،هزاربار بهم چشم غره رفتن هی میگم ول کن تو رو قرآن بازم گوش نمی‌داد

به قرآن بچه هاشم فیلم نمی‌گرفتند این انگار من بچه ۱۰ساله هستم که اگر تذکر بدن بهم هیچ اشکالی نداشته باشه

چون نمی‌خوان کسی از عروسی شون عکس و فیلم داشته باشه شما یادتون نمیاد پلیس یک دهه ای این جرم بود میگف ...

🤣🤣🤣🤣

خانواده مذهبی بودن طرف عروس و داماد؟  یا شغلشون.. 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

تقصیر مادرته ای کاش میگفتی مادرم به من میگن فیلم بگیر واقعا آبروی آدم رو میبرن

خیلی بد بود انقدر تحت فشار قرارم داد که دیگه نتونستم تحمل کنم اشکم دراومد ،همین حالا هم دارم گریه میکنم 

منم یه بار دخترم رو برده بودم آتلیه وتا  ازش عکس بگیریم  و همسرم گفت یه عکس هم خودت از دخترمون بگیر. عکس که گرفتم خانمها با عصبانیت اومد و پیش همسرم بهم تذکر داد خیلی ضایع و ناراحت شدم. ببین تو چی کشیدی بین ادمها

معلم چیه مادره مادر ظرفیتتو ببر بالااونا یادشونم نیست عروسی تموم شد رفت پرونده شو‌ببند و ادبیات رو‌د ...

باشه باشه فقط توروقران دیگه ریپ نزن باشه حوصله بحث دیگه ندارم

خب ممکنه فیلمه منتشر بشه و دوست نداشته باشن دیده بشن طبیعیه

عجیبه واقعا 

اخه خیلیا فرمالیته و کلیپ دارن 

من ندیدم همچین چیزیو

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

غصه نخور انقدر ارزششو نداره ها اونم متوجه شد دیگهحالا چرا فیلم گرفتن کلا غدغن بود اونجا؟

خانواده عروس و داماد مذهبی بودن نمیخواستن فیلم دخترشون رو کسی ببینه

خانواده عروس و داماد مذهبی بودن نمیخواستن فیلم دخترشون رو کسی ببینه

اعوووو

غصه نخوریا

تموم شد دیگه🫂

با بیست‌وپنج‌سال سن هنوز مادرت میزنه توو پهلوت تو هم میگی باشه؟

اره میبینی چقدر احمقم ،از بس عین بچه های دوساله رفتار کرده ،هزاربار بهش گفتم ولم کن ،بسه دیگه ،من دیگه فیلم نمیگیرم مگه گوش میکرد

معلم چیه مادره مادر ظرفیتتو ببر بالااونا یادشونم نیست عروسی تموم شد رفت پرونده شو‌ببند و ادبیات رو‌د ...

کاش از این حرفای شعاری دست بردارید هر مادری قدیسه نیست

#پروازی_ام.