2777
2789
عنوان

با بابامم بحث شد عذاب وجدان گرفتمه

130 بازدید | 18 پست

یه گوشی دست داداشم دارم مال قبل از ازدواجم بوده بابام گفت خب اینو بدین دست مامانت گفتم ن من پول شو احتیاج دارم میخوام بفروشم گفت ت جاش گوشی بردیه منم بالحن بدی گفتم من گوشی نبردم شوهرم برام گرفته بود من ب پول گوشیم احتیاج دارم بابامم هیچی نگفت مث اینکه جلوی شوهرم یجوری شد خیلی پدر و مادرم خوبن خیلی ولی من دستم خیلی خالییه خیلی اص ناجور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خونه ایی باباتو ببوس بغل کن اگه نه فردا بیا همین کارو کن معلوم نیست فردا کی هست کی نیست اونم پ ...

منم بابام مامانم واقعا کمم نزاشتن الان فقط گریه می کنم 

بنطرم یا زنگ بزن یا پیام باه یا حضوری برو دلجویی کن بگو شرایط مالی ام بهم ریخته خیلی پول لازم دارم گ ...

آره خودشون شرایطمو میدونن میدونن خیلی وضعیتم بده میدونن ک حتی میشه هیچی ت یخچالم نیست بچه تازه یکسال و نیمشه گاهی موقع ها میگ بستنی میوه میخوره فقد ولی چیکار کنم بخدا خیلی حالم خرابه دنیا ت سرم آواره

نباید اینجور میگفتی.پدرمادر خیلی عزیزن.منم یه بار با بابام بحثم شد.بعدش مث سگ پیشمون شدم.گفتم نکنه ب ...

همین منم میگم نکنه دلش شکست حلالم نکنه ولی بعدش زنگ زدم گفتم مامان گوشی رو از داداش بگیر دستت باشه