2777
2789
عنوان

دلم به دل یه آدم سمی گره خورده

199 بازدید | 22 پست

واقعا دلم میخواد بمیرم 

از اینکه انقدر ضعیفم و وابسته همچین آدمی شدم که کوچیکترین چیز بی ارزش اولویتشه ولی من نیستم

اره من دو سال با این ادم بودم و جدا شدم با بدبختی خودمو رو پا نگه داشتم یه مدت افسردگی گرفتم بدجوری لاغر شدم ولی بعد از سه ماه به خودم اومدم و حالم داشت بهتر و بهتر میشد

من بعد از اون خیلی شاد شدم خیلی به خودم رسیدم همه کاری که دوس داشتم کردم با دوستام وقت گذروندم و حالم عالی شد

جوری که اصلا بهش فکر نمیکردم تا دوباره بعد از یکسال برگشت و بهم پیام داد که من تغییر کردم خیلی میخوامت و از این حرفا که بهم فرصت بده و عاشقتم و من چون دوسش داشتم گفتم بهش فرصت بدم

سه ماه باهم حرف زدیم و ماه اخر من دوباره وابستش شدم دوباره حس میکنم نباشه میمیرم و برای خودم که انقدر ادم ضعیفی ام متاسفم 

از این ماه اخر که من رفتارام عوض شد و محبت و پیگیر شدنام بیشتر شد 

جوری که من اصلا تو اون دوماه و یکسال که گه گاهی پیام میداد اصلا برام مهم نبودش 

نه خودش نه کاراش نه حرف زدنش هیچیش مهم نبود و از این احساس راحتی و ارامش میکردم

ولی این یه ماه اخر که یهو من به خودم اومدم دیدم دوباره دارم عاشقش میشم گند زد تو حالم

دوباره شد اون ادم سمی و تاکسیکی که من سه سال پیش ازش جدا شدم و این بدجوری عذابم میده

میشه کمکم کنید

باهام حرف بزنید سر عقل بیام؟

خونه هامونم نزدیکه همه

یه کوچه فرقمونه تو یه محله ایم

نگم براتون چه بدبختیایی کشیدم که این ادمو از ذهن و قلبم بیرون کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ادم بالاخره تو رو ترک می کنه شک نکن پس بیای تو ترکش تا کمتر اسیب ببینی و به جای حس ترد شدن و انتخاب نشدن ادم انتخاب کننده باش اینجوری تحملش برات اسون تره وگرنه اون تهش تورو نمیخواد و رد می کنه

متاسفانه منم همینطورولی دیگه دوستم کلفت شده یاد گرفتم اهمیت ندم حالم خوبه البته اون همچنان هستش

باید همون اول ک بزور باهاش حرف میزدم میکشیدم عقب نباید میزاشتم دوباره بیاد تو زندگیم🥲

اشتباه کردی اون ادمو کلا بزار کنار وقتی انقدر حالتو بد میکنه.

کلا مردا رو نباید پیگیری کرد

من که متاهلم میگم سرد برخورد کنیم انگار بیشتر مردارو جذب میکنیم.

چه موجوداتی هستن اینا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
این ادم بالاخره تو رو ترک می کنه شک نکن پس بیای تو ترکش تا کمتر اسیب ببینی و به جای حس ترد شدن و انت ...

قدرتشو داشتم تا دوماه اول

ولی این ماه اخر جوری حسم نسبت بهش یهویی عوض شد که حس میکنم جادوم کرده

باید همون اول ک بزور باهاش حرف میزدم میکشیدم عقب نباید میزاشتم دوباره بیاد تو زندگیم🥲

دقیقا منم باید همین کارو میکردم

گند خورد تو حالم 

با این تفاوت که ما چهار سال باهم بودیم ی سال جدا بودیم

الان دوباره برگشتیم ولی این دفعه فاصله مکانیم داریم و کلی مشکلاتی که اون زمان نداشتیم احساس میکنم دیگه نمیکشم

لطفاً لایک نکنید🤝

قدرتشو داشتم تا دوماه اولولی این ماه اخر جوری حسم نسبت بهش یهویی عوض شد که حس میکنم جادوم کرده

جادو رو ول الکیه همه چی و قدرت تو ذهن خودته 

رابطه به مرور و خیلی اهسته کم کن بعد کامل قطعش کن 

چیزیه که تهش معلومه اگه به فکر خودت نیستی 

وقتی قبلا براش بی ارزش بودی یه دفعه ارزشمند نشدی میخواد استفاده کنه ازت یا اصن حس انتقام تو خودت تقویت کن

دقیقا منم باید همین کارو میکردمگند خورد تو حالم با این تفاوت که ما چهار سال باهم بودیم ی سال جدا بود ...

دقیقا برای منم یسری چیزا عوض شده

دلم میخواد بزارمش کنار

ولی میترسم برگردم به اون دورانی که حالم تا چند ماه بد بود