2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم ازش خوشم میاد این چراغ سبز میشه ؟

بله خوب نیست خیلی از تجربه ها نشون داده کسایی که خوشمون میاد آدم ما نیستن، من خودم کنار یک نفر حس آرامش عجیبی داشتم ولی مشکلاتی پیش اومد دیدم ازدواجمون اصلا به صلاح نیست

این ها یک سری احساسات کاذب هست برای همه ممکنه پیش بیاذ کسی که چوبشو خورده میگیره چی میگم

بله خوب نیست خیلی از تجربه ها نشون داده کسایی که خوشمون میاد آدم ما نیستن، من خودم کنار یک نفر حس آر ...

خب یعنی چی کسایی که خوشمون نمیاد ادم ما هستن؟ تا تجربه نکنیم که نمیفهمیم

شما از نظر یه پسر میشه جواب بدی اگه یه دختر فالوت کنه خیلی بده ؟

خب یعنی چی کسایی که خوشمون نمیاد ادم ما هستن؟ تا تجربه نکنیم که نمیفهمیمشما از نظر یه پسر میشه جواب ...

خب من دوست ازدواج کنم میدونید من خودم چوب این روابط رو خوردم تهش خیلی آسیب روحیه به آشنایی که تو ذهن خودمون میچینیم که آره این فقط برای آشنایی ازدواجه هم دروغه

ما جوان هستیم پر از احساس نیاز 

برای همین احساساتمون میتونه به عقلمون غالب بشه و عمده مشکلاتمون از همینجاست.

من باشم ترجیح میدم این اتفاق نیوفته چون جز درگیری فکری و از زندگی افتادن چیزی نداره.... اونی هم که گفتم آدم ما نیست یعنی این‌چیزا که با خودمون میچینیم من از این دختر خوشم میاد من از این پسر خوشم میاد پس یک کاری کنم یک حرکتی بزنم یا حتی دنبالش کنم یا هرچی، خیری توش نداره به نظرم، خدمتتون مثال زدم دختر خانمی که ما باهم کنار هم صحبت کنیم به فاصله ۳۰ سانتی متر از هم که بنده حس آرامش بهم دست داده خانواده ها هم در جریان بودن ولی آخرش اتفاقاتی افتاد که هرکس رفت پی زندگیش..

میخوام بگم دلخوش این احساسات نباشبد دیکه از این بالاتر که ۳۰ سانت با جنس مخالف فاصله بدنی داشته باشی و حرف بزنی و حس آرامش بگیری؟؟ اونوقت آخرش اصلا لهم نمیخوردید. منظورم اینه من همچین چیزی تجربه کردم له این رسیدم که این احساسات ما خیلیاش کاذبه

واقعا میگم اگه شما علاقه به ازدواج دارید سمت این کار ها نرید همون خواستگار راه بدید یک جلسه حداقل رسمی باشه از جلسات بعدی زیر نظر خانواده برید باهم حرف بزنید هزاران دلیل پشتش هست