2777
2789
عنوان

بازاریای پدر سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 36 پست

پروفت کیه ؟

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیغ اصلاح صورت رو دست فروشا میدادن بسته ای ۲۵ امروز به دوستم گفتم بره بگیره برام دوتا بسته خریده بود ۱۱۸ هزار تومان !!! 

واقعا مردم به همدیگه رحم ندارن

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

دلشون‌خوشه‌پول‌حلال وزحمت  کشی میبرن سرسفره  امروز   من‌مرغ زنده خریدم  دادم همون‌جا‌ بکشن  وتکه‌تکه کنن سرشون شلوغ  بوده اولا ک مرغ منو با ی خانم دیگع اشتباه  کردن  این هیچ  دوما وقتی اومدم  خونه دیدم ی رونش  کوچیکه یکی بزرگ یکی از تکه های سینه اشم نیست   

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
دلشون‌خوشه‌پول‌حلال وزحمت کشی میبرن سرسفره امروز من‌مرغ زنده خریدم دادم همون‌جا‌ بکشن وتکه‌تکه ...

بخدا جوری شده میری بیرون شیش دنگ حواست باید جمع باشه

راست میگی همیشه حقمو میخوردن بعد میام خونه حرص میخورم

بخاطر عذر میخام فک کنم کمرو هستید از اون آدمایی که نمیتونن نه بگن..بعضی آدما وقتی مظلومیت تو چهره کسی ببینن ازش سو استفاده میکنن

تمرین کنید قدرت نه گفتن رو قاطع رو..کم کم درست میشه منم اولش شبیه شما بودم ولی خیلی روی خودم کار کردم تا الان براحتی نه بگم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹