رفتم پتو بخرم گفت دومدل یکی هشتصدوخرده ای یکی نهصدوخرده ای بعد که کارت کشید دوتا پتو کشید دو دویست. بهش میگم چرا اینقد کشیدی میگه من اونیکیو گفتم نهصد.درحالی که من با دوستم هردو شنیدیم
دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
سلام عکس اون بخدا پیره زنه رو گذاشتید . گناه داره. همه آدما وقتی پیر میشن صورتشون بیوفته و زیبایی جونی رو از دست میدن اگه راضی نباشه مدیونیش هستید او دنیا
حوصله بحث نداشتم واقعا بی عرضه ام.چجوری میتونن راحت دزدی کنن
چرا بحث میگفتی نمیخام
دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹