2777
2789
عنوان

با این ویژگی های مرد میتونید کنار بیایید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 41 پست
درآمد مهم نیست 😐فکر کن من خودم درآمدم 7 هست اون 15 داره

خب چون من خودم به تنهایی میتونم از پس زندگیمون بربیام

کسی که نمیتونه باید براش مهم باشه

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

خب چون من خودم به تنهایی میتونم از پس زندگیمون بربیامکسی که نمیتونه باید براش مهم باشه

😐😐😐😐 پناه بر خدا 

بابا اینقدر مردا رو پرو نکنید با این کارا 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهرش قابل تحمه ولی از این هیکلی خوشتیپ ها نیست

بی پول کنسله

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
😐عشق چیه بابا

پس ولش کن بره گمشه بابا

@بروگمشوبابا‍  تقصیر توعه به دهنم انداختی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

😐😐😐😐 پناه بر خدا بابا اینقدر مردا رو پرو نکنید با این کارا

مسئله پر رویی نیست

من مخالفم با اینا که چمیدونم خرج فقط باید با مرد باشه و اینا

من همسرم ایلان ماسکم باشه نمیزارم خرج کنه برای اینکه این رسومات شکسته بشن

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

🤣🤣🤣🤣

کوفت😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

از این به بعد به کسی خواستی بگی برو گمشو بابا دیگه منو تگ کن🤣هیچیم نمیتونه بگه بگو من دوستمو تگ کرد ...

وای ایده خوبی بود👍🤣