2777
2789
عنوان

پدربزرگ روحت در عذاب الهی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 23 پست
اره بخدا عین واقعیت گرچه خودمن باورم نمیشد

خیلی حَرفه این. وای وحشتناکه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بزرگ منم نوه های پسری بیشتر دوس داشت همیشه وقتی میشنید بچه پسر یه لبخند میزد ولی وقتی دختر بودن لبخند نمیزد مام نوه های دختری بودیم براش مهم نبودیم چون همیشه اونا تو اولویت بودن 

مادربزرگت کجا بوده؟ راستی الان دایی داری؟ چه تاجی سر پدر بزرگت گذاشت؟

خیلی ازش میترسیده میگفت لچه تنها گداسته تو اتاق اون چندروز خودشم نمیرفته کار ک مادربزرگم یاوشکی بهش شیر نده هر جی همسایه التماسش کردن فایده نداشته 

پدربزرگ پدریم بوده عزیزم عمو دارم پنج تا واله هی

حالا عموهات کاری کردن براش؟ 

چون زنده نیست فحشش نمیدم ولی واقعا ناراحت کننده است و متعجبم 

چرا خدا تاوان کار چنین ظالمی رو نداده 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
حالا عموهات کاری کردن براش؟ چون زنده نیست فحشش نمیدم ولی واقعا ناراحت کننده است و متعجبم چرا خدا تاو ...

نه عزیزم واله حتی سر خاکشم نمیرن یکیشون فوت شده پدربزگم خودشم فوت شده پنجاه خورده ای داشته