هیچوقت فکر نمیکردم پورربرگم اینکار کرده باشه امروز فهمیدم وقتی عمم دنیا اومده چون پدربزرگم از دختر خوشش نمیومده تا جندروز نزاشته مادربزرگم بهش شیر بده میگن تادچندروز اون زبون بسته یکسره گریه میکرده تا اخرش میمیره یکی دیگه از عمه هامم همون لحظه دنیا اومدنش با پارچه های دورش کوبیدتش به سنگ سرش له شده یعنی از ظهر تا الان حال خیلی بدی دارم فقط براش لعنت میفرستم حیف اونهمه سال دوشنبه ها و پنجشنبه ها براش فاتحه میدادم من هیچوقت ندیده بودمش فقط عکسش دیده بودم اخه اون بچه ها گناهشون چی بود لعنت بهت در اتش جهنم بسوز 😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدر بزرگ منم نوه های پسری بیشتر دوس داشت همیشه وقتی میشنید بچه پسر یه لبخند میزد ولی وقتی دختر بودن لبخند نمیزد مام نوه های دختری بودیم براش مهم نبودیم چون همیشه اونا تو اولویت بودن