2777
2789
وای آره 🤦 ببخشید تازه یادم افتادحافظه در حد ماهی 😅

مهم اینه یادتون اومد 

اشکال نداره ، ادم خودشو یادش نرع خیلیههه😂🫠 

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
مهم اینه یادتون اومد اشکال نداره ، ادم خودشو یادش نرع خیلیههه😂🫠

آره یادمه قبلا باهم حرف زدیم😊 

حرف حقی گفتی 😆 خدا کنه خودمونو یادمون نره ...

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یادمه قبلا باهم حرف زدیم😊 حرف حقی گفتی 😆 خدا کنه خودمونو یادمون نره ...

ارع ارع

این وضعیتی که پیش اومده دیگه 

من جوری شده که حافظه نسبتا خوب داشتم الان ها کمتر شده😶

انگار یخ زده🥹😂

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
مهم اینه یادتون اومد اشکال نداره ، ادم خودشو یادش نرع خیلیههه😂🫠

یه انتقاد کنم ؟ (البته عذر می‌خوام 😅)

چرا تاپیک نمیزنید آخه ، کاربرایی مثل شما باید تاپیکای زیادی داشته باشن تا بقیه ازش استفاده کنن 

البته نه تاپیکای مادرش شوهر و...‌ها 😂

ارع ارعاین وضعیتی که پیش اومده دیگه من جوری شده که حافظه نسبتا خوب داشتم الان ها کمتر شده😶انگار یخ ...

😂عییییی 

فقط باید بخندیم ، کاری از دستمون بر نمیاد 😂 ببینم دنیا کجا میخواد ببره مارو 

یخورده بهش گرما بده بزار یخش آب بشه

یه انتقاد کنم ؟ (البته عذر می‌خوام 😅)چرا تاپیک نمیزنید آخه ، کاربرایی مثل شما باید تاپیکای زیادی دا ...

نه خواهش میکنم  به چشم پیشنهاد بهش نگاه میکنم تا انتقاد...

من حدود چند سالی خواننده خاموش بودم (بدون هیچچچچ گونه عضویتی)

از ی جایی به بعد دیدم تجاربی که ممکنه کمک کننده باشه رو باید در اشتراک بزارم و عضو شدم در همین حد فقط .

هیچ وقت نه دلم خواست تاپیک بزنم نه به فکر افتادم

یه کوچولو دردسر داره...

😂عییییی فقط باید بخندیم ، کاری از دستمون بر نمیاد 😂 ببینم دنیا کجا میخواد ببره مارو یخورده بهش گرم ...

خنده؟قدرتش رو از دستت دادم☺️

ارع منم سپردم ب گذر زمان و صبوری

دارم همین کارو میکنم گر چه فکروخیالات امون نمیدن

نه خواهش میکنم به چشم پیشنهاد بهش نگاه میکنم تا انتقاد...من حدود چند سالی خواننده خاموش بودم (بدون ...

مرسی که پذیرفتین 

عههه چه جالب 😅 ولی کار خوبی کردین که عضو شدین

آره موافقم تاپیک دردسر داره ولی ارزشش بیشتره 

خنده؟قدرتش رو از دستت دادم☺️ارع منم سپردم ب گذر زمان و صبوریدارم همین کارو میکنم گر چه فکروخیالات ام ...

والا فکر نکن منم میخندم 😕 فقط خواستم نشون بدم ماهم میتونیم به مشکلات و... بخندیم 😂

ولی بخند حتی شده سوری 

مرسی که پذیرفتین عههه چه جالب 😅 ولی کار خوبی کردین که عضو شدینآره موافقم تاپیک دردسر داره ولی ارزشش ...

نظری بود که گفتین و منم شنیدم

اره حس قشنگی داشت..

بله

والا فکر نکن منم میخندم 😕 فقط خواستم نشون بدم ماهم میتونیم به مشکلات و... بخندیم 😂ولی بخند حتی شده ...

👌🤭

پذیرفتن نصف راهه.. این به عنوان نکته اخر

😃😆 درستهههمتاسفانه خیلی از جاها قبول میکنم ولی اون نصف بقیه رو نمی‌رم 🤦🤣

قلقلکیه😂💔

میدونی یه جاهایی نمیکشی دیگه .. عقل و قلب همون منطق و احساس در تناقض و تضاد قرار میگیرن هرچند تو پذیرفته باشی یه جاهایی قلقلکت میدن🤭😁

قلقلکیه😂💔میدونی یه جاهایی نمیکشی دیگه .. عقل و قلب همون منطق و احساس در تناقض و تضاد قرار میگیرن ه ...

آره آره قلقلکیه🤣🤣🤣🤣منم آدم قلقلکی هستم زود وا میرم و خنده ام میگیره 🤣