2777
2789
عنوان

اگه برگردید عقب بازم ازدواج میکنید خانوما❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست

خونه و شغل و ماشین و پس انداز و آزادی و درآمد داشتم

ازدواج کردم

صدبار هم برگردم باز با همسرم ازدواج میکنم

و بچه هم نداریم که کنار هم نگهمون داره یا تحمل کنیم 

خودمون میخواییم کنار هم بمونیم روزی بخواییم جدا بشیم عرض یک ساعت می تونیم و هیچ مانعی نداریم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از پشیمونی خیلی میترسم 😮‍💨سر تصمیم هرچی ب شک میفتم

‌نمیدونم منم خیلی مشکل داشتم باهاش دوسش دارما اما چیکار کنم اصلا سعی نمیکنه اخلاقشو درست کنه 

تو براچی ب فکرش افتادی؟

خونه و شغل و ماشین و پس انداز و آزادی و درآمد داشتمازدواج کردمصدبار هم برگردم باز با همسرم ازدواج می ...

عه شمااا، خوشحال شدم پستتون رو دیدم🌺

خوشبخت باشید

بنظر شما رابطه ای ک بدون هدف ازدواج شکل بگیره میتونه دووم داشته باشه? 

‌نمیدونم منم خیلی مشکل داشتم باهاش دوسش دارما اما چیکار کنم اصلا سعی نمیکنه اخلاقشو درست کنه تو براچ ...

من هنوز ازدواج نکردم عزیزم

ب فکرش افتادم هم بخاطر اینکه امروز با کسی ک تو رابطه ام کلا گف هدفش ازدواج نیست و بعد مدتی برو دنبال زندگیت

حس میکنم تحقیر شدم نمیدونم 

عه شمااا، خوشحال شدم پستتون رو دیدم🌺خوشبخت باشیدبنظر شما رابطه ای ک بدون هدف ازدواج شکل بگیره میتون ...

سلام

لطف دارید 

عزیزم امکانش کمه

بهتره اگه بدون هدف ازدواجه فکر نکنید به ازدواج میرسه 

گرچه خیلی از روابطرسیده

سلاملطف دارید عزیزم امکانش کمهبهتره اگه بدون هدف ازدواجه فکر نکنید به ازدواج میرسه گرچه خیلی از رواب ...

بله قطعا ب ازدواج ختم نمیشه مورد من

جسارتا اگر شما همچین موردی پیش میومد براتون و مثلا ب طرف علاقه زیادی دارید ، تصمیم میگرفتید جدا بشید تا بعد بافردی ک قصد جدی داره وارد رابطه بشید و از پایه بسازید؟ 

و یسوال دیگه اینکه از نظرتون چرا عشق و علاقه هایی ک می‌بینیم بین افراد بعد یکمدت کمرنگ میشه و کلا رابطه یکنواخت میشه؟ یعنی من خودم تو اطرافیانم هیچ عشق پایداری ندیدم نمیدونم 

من هنوز ازدواج نکردم عزیزمب فکرش افتادم هم بخاطر اینکه امروز با کسی ک تو رابطه ام کلا گف هدفش ازدواج ...

خوشحال باش دختر که بیشتر از این ادامه نداده 

پسر مردم بوده ولش کن بره به درک 

فک کن جای من باشی شوهرم حتی تلاش نکرد منو برگردونه 

خوشحال باش دختر که بیشتر از این ادامه نداده پسر مردم بوده ولش کن بره به درک فک کن جای من باشی شوهرم ...

نمیدونم واقعا ادم درستی نمیتونم پیدا کنم، انگار هیچکس ب چشمم نمیاد

بخاطر همين گاهی ب این فکر میفتم کلا بیخیال شم هرچی رابطه و ازدواج رو

بله قطعا ب ازدواج ختم نمیشه مورد منجسارتا اگر شما همچین موردی پیش میومد براتون و مثلا ب طرف علاقه زی ...

چون آدمها بعد از هیجان اولیه رابطه یادشون می‌ره رابطه نیاز به مراقبت داره و ولش می‌کنن

من نمی‌دونم اگر توی همچین رابطه ای بودم که فرد مقابلم ازدواج نمی‌خواست چه میکردم چون منم ازدواج نمی‌خواستم

ولی منطقی هست اگر قصد تون ازدواجه ، وقت خودتون رو برای این مرد نذاربد

نمیدونم واقعا ادم درستی نمیتونم پیدا کنم، انگار هیچکس ب چشمم نمیادبخاطر همين گاهی ب این فکر میفتم کل ...

ادم درست کم شده متعهد کاری چشم و دل پاک از همه مهم تر پسری که هدف داشته باشه 

اکثرا پی خوشگذرونی هستن