2777
2789
عنوان

میخوام برگردم سر خونه زندگیم مامانم نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به مادرت حق میدم.

حس میکنم شوهرت میخواد بچه دار بشی که دیگه نتونی طلاق بگیری

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

میخوام تعهد محضری هم بگیرم خب نمبزاره

با اون کارایی که باهات کرده دلش می لرزه .به مامان بگو چه شرطایی دوست داری بزاری براش .؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

و اینم بگم میخواسته خفم کنه و منم نفسم واقعا رفت ولی میخوام شانس دوباره بدم

کاش همه مامانا مثل مامان تو بود خیلیا کتک میخورن بخاطر اینکه خونه پدر مادر امیدی نیس هیچی نمیگن برگرد اما خوب تعهد حق طلاق اینا بگیر 

زیر بار نمیره الانم داره گریه میکنه

بهش فرصت بده بگو مامان ازش امضا میگیریم خودتم برو باهاش حرف بزن و برو بخش هشدار بده که دفعه آخرش باشه و اگه دفعه بعدی این کارو کرد طلاق دخترم رو ازت میگیرم...

خب میگم شاید یه درصد ادم شد

زندگیتو بر پایه شایدددد بنا نزار .کسی که به بار دستش هرز بره باید کاری کنی که دیگه جرات نکنه برای بار دوم دستش هرز بره .تعهد محضری راحت می‌تونه بزنه زیرش ..تو هم همینجور خشک و خالی و بدون گرفتن امتیاز مالی داری میری جلو .دفعه ی بعد می‌زنه اساسی هم میزنه .چون تو همینجوری ساده برگشتی به رابطه ..باید بگی میریم پیش روانشناس چندین جلسه .مشاوره ی زوجین ..امتیاز مالی باید ازش بگیری .الان بهترین فرصته تا میختو محکم بگویی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏