فیبر ول گایت عالیه بزن گوگل ببین چقدر خوبه من چندماهه دارم میدم با تجویز دکترش نیازی هم به نسخه نیست یه فیبر خیلی خوبیه همه میتونن بگیرن هم برای یبوست واسهال هم برای حرکت روده ها مناسبه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا اصلا پدی لاکت اینا رو دکار بچم قبول نداره فیبر ول گایت به هرکی گفتم داده اینقدر راصیه پودره تو اب خنک حل میکنی روزی یکبار بهش میدی کدوم شهری دکار بچت کیه؟
نه بابا اصلا پدی لاکت اینا رو دکار بچم قبول نداره فیبر ول گایت به هرکی گفتم داده اینقدر راصیه پودره ...
عزمزمه بچم دو ماهشه این پودر رو زده واسه بچه یکسال به بالا. درسته؟ من اراکم . راستش تو شهر ما دکتر درست و درمون واسه نوزاد نیست. یا حدعقل من کسی رو نمیشناسم
اهان نمیدونستم نوزاده میتونی یه مشاوره انلاین با دکتر بهروز مقدادی بگیری از طریق سایت دکترتو اگه نمیتونی حضوری بیایی اینقدر سریع متوجه میشه بهترینه خدایی من که خیلی قبولشون دارم بهترین درمان رو برای بچت میگه