2777
2789

فیبر ول گایت عالیه بزن گوگل ببین چقدر خوبه من چندماهه دارم میدم با تجویز دکترش نیازی هم به نسخه نیست یه فیبر خیلی خوبیه همه میتونن بگیرن هم برای یبوست واسهال هم برای حرکت روده ها مناسبه 

خدایا پناهم باش
فیبر ول گایت عالیه بزن گوگل ببین چقدر خوبه من چندماهه دارم میدم با تجویز دکترش نیازی هم به نسخه نیست ...

مثل پدی لاکت نباشه... پدی لاکت میدادم بدتر میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل پدی لاکت نباشه... پدی لاکت میدادم بدتر میشد

نه بابا اصلا پدی لاکت اینا رو دکار بچم قبول نداره فیبر ول گایت به هرکی گفتم داده اینقدر راصیه پودره تو اب خنک حل میکنی روزی یکبار بهش میدی کدوم شهری دکار بچت کیه؟

خدایا پناهم باش
نه بابا اصلا پدی لاکت اینا رو دکار بچم قبول نداره فیبر ول گایت به هرکی گفتم داده اینقدر راصیه پودره ...

عزمزمه بچم دو ماهشه این پودر رو زده واسه بچه یکسال به بالا. درسته؟ من اراکم . راستش تو شهر ما دکتر درست و درمون واسه نوزاد نیست. یا حدعقل من کسی رو نمیشناسم

اهان نمیدونستم نوزاده میتونی یه مشاوره انلاین با دکتر بهروز مقدادی بگیری از طریق سایت دکترتو اگه نمیتونی حضوری بیایی اینقدر سریع متوجه میشه بهترینه خدایی من که خیلی قبولشون دارم بهترین درمان رو برای بچت میگه 

خدایا پناهم باش