2777
2789

نمی‌دونم چرا ذهنم درگیر این موضوع شده تو یه گروهی از تلگرام اکثر کتاب های تست درسی رو به صورت پی دی اف میزارن بقیه هم ازشون استفاده میکنن بعد خب از نظر من حرامه چون مالی هست ی بار گفتم بهشون که آیا حرامه مسخره کردن خندیدن اما الان میگم نکنه وظیفه دارم و نگفتم گردنشون حق الناس بیاد 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش فکرنکرده بودم

خب پس ازکجابیارن منابع رو؟ 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

از نظر من حرامه

خب من گفتم اونا مسخره کردن توجه نکردن بعد هی ذهنم میگه خب دوباره بگو داخل اکثر کتاب ها هم مینویسن استفاده این شکلی حرامه چیکار کنم ذهنم آروم بشهد

خب من گفتم اونا مسخره کردن توجه نکردن بعد هی ذهنم میگه خب دوباره بگو داخل اکثر کتاب ها هم مینویسن اس ...

تو وظیفتو ب جا اوردی دیگ گردن خودشونه

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
عزیزم برا اون کله گنده ها هم که پول می خورن برین اعتراض کنین امر به معروف کنینحالا دو نفر آدم ندار ک ...

چی بگم والا