مامان_مهرسا_سه مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 11181 عنوان رمز پویا کارتم سوخته 40 بازدید | 6 پست رمز دوم هم دیگه جواب نمیده انگار اونم سوختهفردا تعطیل پس فردا سر صبح باید بریم مسافرت اصلا نمیتونم برم بانگتمام پول هامون هم تو این کارت😁کسی راه حلی داره؟؟؟چیکار کنم؟ ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 1404/06/27 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtisa۷۷ عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 4521 هر شهری رفتید خب برو بانک درستش میکنن بانک لازم نیس داشته تموم شده میره عابر فعال میکنه عابر بانک خودش
مامان_مهرسا_سه مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 11181 برارمزپویا بانک نمیرن بایدبری عابر رمز پویا ولی فکر کنم بانک میدن حالا رمز دوم اره قبلا با عابربانک درست کردم ولی رمز پویا تا حالا نسوخته بودم فقط برا فعال شدنش بانک رفتم ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......
مامان_مهرسا_سه مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 11181 بانک لازم نیس داشته تموم شده میره عابر فعال میکنه عابر بانک خودش خدا کنه درست بشه حوصله دردسر بانک ندارم ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......