2777
2789
عنوان

خرید طلای دست دوم یا ربع سکه

167 بازدید | 25 پست

اگر اندازه 30..35 الان پول داشته باشین و بخواین طلا بخرین بین ربع سکه و طلای دست دوم کدوم رو انتخاب میکنین؟ برا سرمایه گذاری منظورم 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

من کلا طلا خریدم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربع سکه نگیر حباب داره ،حتماا طلا دست دوم بخر

برا کوتاه مدت مثلن 1سال اینا هم خوبه دست‌ دوم؟ بعد میگن سکه هم باید موقع خریدش خیلی وارد باشی که تقلبی و اصل رو از هم تشخیص بدی بخاطر همین ترسیدم سکه بگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلای دست دوماگر هم ربع سکه خواستی حتما تاریخ پایین

والا از سکه سردرنمیارم بخاطر همین میترسم موقع خریدش کلاه سرم بره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برا کوتاه مدت مثلن 1سال اینا هم خوبه دست‌ دوم؟ بعد میگن سکه هم باید موقع خریدش خیلی وارد باشی که تقل ...

اره خوبه   درسته اصلا ربع سکه یا حتی پارسیان تقلبی دارن باید ازجای مطمئن بخری ولی طلای دست دوم خوبه و کم اجرت 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
اره خوبه درسته اصلا ربع سکه یا حتی پارسیان تقلبی دارن باید ازجای مطمئن بخری ولی طلای دست دوم خوبه ...

درسته ممنون از راهنماییت 

از هرجا پرسیدم گفتن طلای دست دوم الهی به اميد خودش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سرمایه گذاری آبشده میگیرن معمولا..در مورد سکه هم، باید از جاهایی که مجوز خرید و فروش سکه دارن، ...

آبشده جای معتبر و آشنا باید باشه متاسفانه بیشترا میگن قاطی داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلا طلا رو از آشنا بگیری بهتره.

در غیر اینصورت بلافاصله بعد خرید برو به طلا فروشی دیگه مثلاً بگو مادرم اینترنتی خریده، شک کردم که نکنه وزنش و عیارش درست نباشه، بگو برات وزنش کنن و بکشند به سنگ محک 

قوربونت گلم حتماا بخر ایشالله خیره و بیشترش رو بخری🫠

به اميد خدا 

تا چن روز آینده قیمت طلا چجوره بنظرت؟ الان که آخر هفته س دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40