2777
2789
عنوان

چرا میکاپ رو پوستم کیکی میشه

144 بازدید | 22 پست

اکثر اوقات میکاپ رو پوستم کیکی میشه 

ابرسان میزنم پرایمر میزنم بعد کرم پودر ام پودر فیکس میزنم اما باز کرم پودر کیکی میشه قبلا میگفتم شاید مشکل از کرم پودره کرم پودر خوب و گرون خریدم باز همینه

من صورتم جوش و لک نداره اما پر از جوش زیر پوستیه میتونه از اون باشه؟

اما اخه پشت لبمم کیکی میشه پشت لب ک جوش زیر پوستی نداره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدوسایلی که استفاده میکنی مناسب پوستت نباشن

ازچه برندایی استفاده میکنی ؟

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ابرسان میزنم قبلش چ برندیه کرم پودرت؟بعد چ ابرسانی خوبه بنظرت

من ابرسان گرون استقاده نمیکنم اما درکل خیلی به پوستم میرسم از لحاظ روتین  پوستی

کرم پودرم لورال ترو مچ هستش (نه اونی که درش قرمزه )

ابرسان هم برا من لایسل خیلی خوب بود 

جایی هم بخوام برم  که خیلی مهمه مثلا عروسی قبلش ماسک ورقه ای میزارم 

شایدوسایلی که استفاده میکنی مناسب پوستت نباشنازچه برندایی استفاده میکنی ؟

نمیدونم شاید 

کرم پودرم خوب نبود که الان کاتریس خریدم که اکثرا تعریف میکنن ازش بازم همون اش و همون کاسه اس 

چ برنده هایی خوبه 

من که حوصله پرایمر و ضد آفتاب و کرم پودر ندارم هرکدوم جدا بمالم😂 یه چیزی میگیرم همه رو باهم داشته باشه.قبلا بی بی کرم فارماسی میزدم دیگه اصلشو پیدا نکردم تو ایرانیا سینره و سی گل خوب نبودن تا رسیدم به ضد آفتاب رنگی درمالیفت کاورش متوسطه خوبه کیکی نمیشه با عرق کردنم رنگ پس نمیده ماته

من ابرسان گرون استقاده نمیکنم اما درکل خیلی به پوستم میرسم از لحاظ روتین پوستیکرم پودرم لورال ترو م ...

برای روتین پوستی از چیا استفاده میکنی ؟

روتین پوستی برای جوش زیر پوستی جواب میده؟

خیلی رو مخمه 

من که حوصله پرایمر و ضد آفتاب و کرم پودر ندارم هرکدوم جدا بمالم😂 یه چیزی میگیرم همه رو باهم داشته ب ...

من برا مراسم و اینا میخوام که نمیشه بی بی کرم و ضد افتاب زد 

روزانه چیزی نمیزنم