2777
2789
ناراحتی نداشته جوابش رو خواهرت داده توام خوب گفتی

ن بیشتر از اینا حقش بود بهش بگم ک براش گذاشتم کنار فقط ببینمش باید مثل خودش پیش دو سه نفر چنان بی احترامی بهش کنم ک یاد بگیره گوه زیادی نخوره

شما که اخلاق دامادتون میدونی باهاش شوخی نمی‌کردی وحرف نمیزدی

والا بخدا

با این داماد دان گشاد ،چطور والدینش اجازه دادن  بره اونجا تنهایی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری به خودت اجازه میدی 

تو شوخی خواهرت و دامادتون جلوی برادرزاده اش وارد بشی 

انتظار بهتری از دامادتون نداشته باش

چون اگر هم باهاش شوخی داری 

نباید جلوی خانواده خودش بگی 

مخصوصا اینجور مسایل که هنوز تو خیلی خونه ها 

آقایون گارد می‌گیرند 

خودتو اصلاح کن و بدون کجا باید وارد بشی 

ببین برادر زاده اش هیچی نگفت 

بنظرم رفتار خواهرت و سما اول بد بوده 

و‌بدتر اینه بری بهش این حرفو بزنی گوه بخوری یعنی چه اخه 

با اینکه میدونی ادمی نیس که مراعات کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اول که خواهرتون اصلا نباید همچین شوخی بکنه 

دوم شما نباید. وارد شوخی میشدی 

سوم همونطور که گفتی جوگیره جوگرفتتش یه چیزی گفته

چهارم دیگه کشش ندید حد و مرزی برا خودتون بذارید 

اون توهین نکرده حالا شما بری بهش بگی اون حرف زشتی گه میخواستی بهم بگی بگو؟

🥰😍

ببخشید چرا به این فک نمیکنی که شما دوتا خواهر جلو برادرزاده اون بنده خدا مسخرش کردین و بهش خندیدین مرده مثلا غرور داره هنوز میخواستی جواب دندون شکن ترم بدی؟ 

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
والا بخدابا این داماد دان گشاد ،چطور والدینش اجازه دادن بره اونجا تنهایی

هرگونه ارتباط علی الخصوص ارتباط کلامی رو باید با این داماد کم کرد

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

کشش نده 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بهترین جواب اینکه که شوخی نکنی باهاش و سنگین باشی تا بهت احترام بذاره دهن به دهن بشی احترامت کم و کم ...

بخدا هیچ حرفی هم باهاش نزنم اون حرف میزنه زر میزنه گیر میده 

ب بچهاش میگه خاله دورت بگرده مثلا شوخی میکنه 

وگرنه من بیش از حد کم حرفم 

هنوز ک بدبخت چیزی نگفته بودم وقتی میدونی بی چاک و بسته دهنش چرا میخوای شوخی کنی
بهعد م اونا دوست داشتن به هم چیزی میگفتن شما چرا حرف زدی خب؟؟ 

ادبیات همین تاپیک هم نشون میده اون بدبخت گیر کرده ...

هرگونه ارتباط علی الخصوص ارتباط کلامی رو باید با این داماد کم کرد

بعثی وقتا خود ادم باعث بی احترام ب خودش میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.