2777
2789

چشمام خیلی درشت و قشنگ بود یه پوست کوچولو گوشه چشمم بود رفتم مشاوره گفت بیا عمل کن خیلی بهتر میشه چشمام بدفرم و ریز و گود شد خیلی دکتر پولکیه لطفا قبل عمل نظر چند تا دکترو بگیرن . تا میری اونجا یک میلیون بیعانه میگیره بعدم میری برا عمل اول پولو میکشن بعد کلی فرم میزارن که رضایت بدین هرکاری کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی دیدم گفتم یا ابوالفضل چشاش گود شده بودیجوری بودچندماه دیدمشخیلی خوب شده بوداونم پوست اضافه با ...

جدی؟ من دارم دیوونه میشم خیلی حالم بده احساس زشتی دارم شبها نمیتونم بخوابم چشمم شدیدا میسوزه

جدی؟ من دارم دیوونه میشم خیلی حالم بده احساس زشتی دارم شبها نمیتونم بخوابم چشمم شدیدا میسوزه

نگران نباش

با لذت به ظاهرت نگاه گن به خاطر سوزش چشمت به دکتر بگو اونو نمیدونم

اگر زخمش میسوزه که دیگه زخمه

اگر تخم چشمت میسوزه حتما دکتر برو

مبارکت باشه

الان چندوقت ازش گذشته؟؟؟

۱۳ روز ولی مرگو به چشم دیدم آخه چشمام خیلی خوب بود گفتم یه ذره پلک گوشه چشم بره کلا یه چی دیگه شد بعد دکتر تو مشاوره میگفت نگران نباش تغییری نمیکنه

۱۳ روز ولی مرگو به چشم دیدم آخه چشمام خیلی خوب بود گفتم یه ذره پلک گوشه چشم بره کلا یه چی دیگه شد بع ...

عزیز دلم 13روز خیلی کمه

تو عکس هم مشخصه چشات ورم داره

یه پیشنهاد

5روزی یه دفعه از خودت عکس بگیر

زیرش تاریخ بزن که یادت نره

تو گوشیت نگهشون دار

بعدش عکسهاتو باهم مقایسه کن.

البته تو پنج روز خیلی کم تغییر میکنند 

ولی تغییر خیلی کوچولو میبینی

هم پف چشات بخوابه

بهتر میشه

اگر دوست داشتی