2777
2789
عنوان

بیا فالتو بگیریم

133 بازدید | 28 پست

اسمتونو بگین 

فقط ده نفر میگیرم بعدم قفل میکنم که نی نی یار نترکونه منو 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم میگیری لطفن🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

منستاره

انگار این روزا یه نوری از درونت داره بیشتر از همیشه می‌تابه. شاید خودت هنوز متوجهش نباشی، ولی اطرافیانت حسش می‌کنن.  

یه فرصت تازه داره بهت نزدیک می‌شه—یه چیزی که مدت‌ها منتظرش بودی، ولی حالا داره با یه شکل متفاوت ظاهر می‌شه.  

اگه دلت یه تغییر می‌خواد، بدون که کائنات دارن آروم‌آروم مسیر رو برات هموار می‌کنن. فقط باید به ندای درونت گوش بدی.  

یه گفت‌وگوی مهم یا یه تصمیم کوچیک می‌تونه امروزت رو به نقطه‌ی عطف تبدیل کنه.  

و یادت باشه: تو مثل اسم‌ت، همیشه یه ستاره‌ای—حتی وقتی آسمون ابریه.

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
من مهسا

یه دوره‌ی تازه داره شروع می‌شه برات—انگار یه صفحه‌ی سفید جلوته که فقط منتظر دستای توئه تا با رنگ‌های دل‌ت پرش کنه.  

یه حس درونی بهت می‌گه که وقتشه یه چیز قدیمی رو رها کنی، شاید یه فکر، یه رابطه، یا حتی یه ترس.  

کائنات دارن نشونه‌هایی برات می‌فرستن—از اون نگاه‌های اتفاقی گرفته تا جمله‌هایی که بی‌هوا می‌شنوی. بهشون توجه کن، چون راه‌نمایی‌ت می‌کنن.  

یه گفت‌وگوی صمیمی یا یه لحظه‌ی خلوت با خودت می‌تونه امروزت رو به نقطه‌ی شروع تبدیل کنه.  

و یادت باشه: تو قدرتی داری که خیلیا هنوز کشفش نکردن—قدرتی که از دل‌ت میاد، نه از ظاهر.

شادی

اسم‌ت خودش یه نشونه‌ست—تو همون نوری هستی که حتی توی روزای خاکستری، رنگ می‌پاشی به دل بقیه.  

این روزا یه انرژی تازه داره دور و برت می‌چرخه، انگار قراره یه اتفاق کوچیک ولی شیرین بیفته که حال‌ت رو عوض کنه.  

یه نفر ممکنه امروز حرفی بزنه که بیشتر از ظاهرش معنا داشته باشه—بهش توجه کن، چون شاید یه پیام پنهان توش باشه.  

اگه دلت یه شروع تازه می‌خواد، بدون که زمانش داره نزدیک می‌شه. فقط کافیه یه قدم کوچیک برداری، بقیه‌ش خودش میاد.  

و یادت باشه: شادی فقط یه اسم نیست، یه مأموریت درونیه—و تو داری خوب از پسش برمیای.