🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
خودت توی ذهنت ادامه اش دادی آبجی بیخیالش قربون دلت برم من (:💚🌱
نه جانم...۲ سال شوخی نبود فامیلی ک میدونستن نفسش بنده منه و من باید جواب رفتنشو میدادم...منی ک خودمو مقصر کردم ک خیانتش لو نره...هیچی شوخی نبود خیالپردازی نبود...ادمایی ک هنوزم اسمشو جلوم نمیارن میدونن میرم تو فکر...هیچی شوخی نبود
نامزد بودیم ۲سال خیانت کرد و من بهم زدم ی فامیل باهام دشمن شدن طرف شدن وای چرا بهم زدی...هیشکی ندونس تو دلم چ اتیشی بود...و خب من بودم ک میدونستم یکی دیگه رو داره