2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣4سال بهش وفادار بودم😂🥲

نرو سمیخ

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

ان شاالله که تو درس هات موفق باشی 

ولی تعلیق خود خواسته نداریم این قابلیت برداشتن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

کسای دیگه ای هم هستن تو سایت غیر خودت؟ 🥱

عه سکینه🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

ان شاالله که تو درس هات موفق باشی ولی تعلیق خود خواسته نداریم این قابلیت برداشتن

مرسییی♡

چندوقت پیشا پرسیدم نی نی یار گفت ک داریم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

عزیزم ❤

جاتون خالی میشه خیلی 

اما خب هدفتون مهم تره 

موفق باشین هر جا هستین 

با خبرای خوب برگردین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

@niniyar‍ جدا از اون من لینک تاپیکایی ک میخوام پاک کنمو بفرستم براتون روزای زوج دونه دونه پاک کنین؟ دلتون ب حال من بسوزهههه بذارین برم من از سایتتتت🥲😂💔اول جوابمو بدین بعد تگ نهایی میکنم واسه تعلیق

مرسییی♡چندوقت پیشا پرسیدم نی نی یار گفت ک داریم

چه عالی.❤️ ان شاالله همیشه انقدر مصمم دنبال آرزوهات بری!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

عزیزم ❤جاتون خالی میشه خیلی اما خب هدفتون مهم تره موفق باشین هر جا هستین با خبرای خوب برگردین

یادت بمونه منو🥹💘ایشالا با خبرای عالی برگردم🥹🤍

چه عالی.❤️ ان شاالله همیشه انقدر مصمم دنبال آرزوهات بری!

فعلا جوگیر شدم گفتم الان بهترین موقع تعلیقیه 😂

ولی قصدشو داشتم درکل

انگیزه واسه استمرار ندارم وگرنه عاشق درسم