2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

86 بازدید | 9 پست

داداشم چند روز دیگه جشن شکوفه ها براش میگیرن همه مادرا هم اونجان پیش بچه ها تا با هم خوش باشن داداشمم که مادر نداره فوت شده بابام میگه تو باید بری همه زنن چجور من برم منم میگم من چجور برم همه زن های ۴۰ ۵۰ ساله من یه دختر ۱۷ ساله بعدشم کلی حرف پشتمون در میاد نمیدونم فشار درس تجربیمو داشته باشم فشار زندگی و غذا و کار یا فشار این جشن منم به خدا بیکار نیستم ظرف بشور غدا درست کن در کنارش درس بخون به خدا منم خستم بعضی شبا برخلاف بقیه که میگن خدایا عمرمان رو بیشتر کن من میگم خدایا منو بکش هر شب شده ذکرم هیچ نمیخوام خانواده ام خار بشن منم ناامید میشم نمیدونم حالم بده از صبح حالت تهوع دارم هیچکی احوالمونو نمیگیره حلالت نمیکنم مامان من لیاقته یه دختر ۱۷ سالمه همیشه باید اینحوری باشه مگه فرق من با دخترای مردم چیه هااا فلجم لالم چمه که اینجوری شدم باور کنید واس منم سخته میرم مدرسه مامانای بقیع میان دنبالشون من همش حصرت. حاضرم ۱۰ سال نه ۲۰ عمرم کم بشه فقط یک روز مامانم باشه مشاوره رفتم اصلا حوصلشو نداشتم وضعم اینقدر بد بود که اورژانسی بودم جنون دارم و پرخاشگری شدید. به خاطر همون دخترای مردم میرن بیرون میگردن با دوستاشون با خانوادشون من تو خونه فقط کارم شده غذا غذا غذا درس درس دیوونه شدم به خدا منم ادمم منم خسته میشم بعضی وقتا رو تخت که دراز میکشم اصلا نمیفهمم یه دفعه خوابم میبره خدایا چی تو من دیدی که اینجوری بهم میکنی!؟ هیچکی هم قدر کارهامو نمیدونه تو مدرسه همه مسخرم میکنن مثلا میگن پریود میشی بلدی نوارتو بزاری مامانت گفته یا ما بگیم یا مثلا میگن مامانت کجاس جوجه دیگه دارم میمیرم ... زدم سرم ترک تحصیل کنم ..

مادر بزرگی خاله ای عمه ای کسی رو نداری؟ 

خیلی ببخشيد گلم ولی چرا پدرت مجدد ازدواج نمیکنه تا شما فقط سرت به درس مشغول باشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با این کلمت گریم گرفت مرسی...

گریه کن عزیزم ولی هیچوقت حق نداری خسته و نا امید شی...همیشه آدمایی مثل تو دنیا رو میسازن،کسی که درد نمیکشه نمیتونه دنیا رو بسازه اما تو،با این همه مسئولیتی که رو دوشته تو هر زمینه ای موفق میشی.مثل روز برام روشنه.درستو ول نکن عزیزم،همینجور قوی ادامه بده.هرکیم مسخرت کرد با قاطعیت جوابشو بده،هیچوقت نزار احترامتو زیر سوال ببرن.

تو در عوضش در آینده یه زن قوی،محکم،مستقل میشی همچنین یه مامان خیلی خیلی خوب برای بچه هات.

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

مرسی که درکم کردی 😢☺همینو میتونم بگم..

خواهش میکنم عزیزم.فقط ازت خواهش میکنم دست از هدفت نکش.درستو بخون،پیشرفت کن.این روزا همش موقتیه،به فکر خودت باض و تا میتونی تلاش کن برا خودت

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

همه غذا ها رو بلدم ترسم اینه وقت نکنم چون هم درس بخونم هم غذا هم کار

بالاخره تا آخر اینجور نمیمونه تموم میشه این وضعیت من بودم مسئولیت قبول نمیکردم نمیخواست که منو از خونه بندازه بیرون