2777
2789
عنوان

دیروز با شوهرم دعوام شد

209 بازدید | 19 پست

خسته شدم، اخیرا از همه چی ایراد میگیره

یه روز به خونه گیر میده،  یه روز غذا 

یه روز میگه چرا جلوی دوستم چشم غره رفتی بهم

تا دیروز،  که شیفت دوم کارم بود، توجه کنید ، شیفت اول رو رفته بودم ، شیفت دوم بودم 8 شب رسیدم خونه

که شروع کرد دعوا تو از قصد دیر اومدی که دیر بریم خونه مادرم شهرستان 

شلوغ پلوغ کرد ، گفت یه هفته میرم اونجا بر میگردم تکلیفتو روشن میکنم 

14 تا سکه ات رو میدم برو خونه پدرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برم خ.په بابام یا بمونماز جهاز میترسم که بالا بکشه

بمون

کجا بری

بشین ببین چیکار میکنه دیدی جدیه وسایلو جمع کن ببر خونه بابات

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

منو همسرم بعصی وقتا ک دعوامون اوج میگرفت این گوشی ورمیداشت ب پدرم بگه منم قلط کردن گوه خوردن مینداخت ک نمیزاشتم بگه اینجا ی سری نظر خواستم اتفاقا ی اقام بود بهم گف خواست بزنه بزا بزنه این سری خواست بزنه از جام تکون نخوردم دیدم بله میخواسته منو بترسونه هی نوشت پاک کرد نوشت پاک کرد اخرسرم اون ب قلط کردن افتاد

مآدرمم میگهمیگه تا تهش برو منتظرم بیاد تکلیفمو روشن کنهنمیدونم برم خونخ بابام یا نهجهازم گرونه و میت ...

نه نرو بریم میگه بدون اجازه رفته بزا بیاد ببینه چ قلطی میخاد بکنع بچه ک نداری خداروشکر

مردا همه از زناشون بهانه میگیرن؟خسته شدم خواهرمادرم دیروز میگفت تو از بعد عقد چشمات گریونهخسته شدم

آره اکثرا ، خواهر من معلمه دیروز رفتن مسافرت میگه اقدر غردزده که پول همین مسافرت رو می‌دادی من خرج ماشین سنگینم می کردم ، مرغ درست کنه میگه خشکه چرا سیب سرخ نکردی ، سیب سرخ کنه میگه چرا گوجه نیوردی؟ دوغ باشه میگه نوشابه نداریم؟ نوشابه باشه میگه چرا دوغ نیست