2777
2789
عنوان

من امسال دوباره میخوام کنکور بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 56 پست
امسال ولی فکر کنم اینایی که بالا گفتم ۱۵ یا ۱۷ تومن باشه

الان دیدم فیزیک قضاتی ۳و ۱۰۰ بود

شیمی فراهانی ۲۹۰۰بود

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوب نبود خیلی تعجب کردم 💔 باید تست کار کنم و خودم بخونم به یاد دادن های استاد اکتفا نکنم

اره کرمی میگفت من 50 هزارتو میکنم 30 هزار. بقیه اش با خودته

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

اسی منم مثل خودت ولی حیف نمیشه درس بخونم به نوزاد بد قلق دارم ک نمیزاره هیچ کاری کنم رتبه امسالم ۱۵ ...

خیلی خوبه سال دیگه میتونی زیر هزار بیاری شروع کنی بخونی 

ایشالله میتونی توکل بر خدا🩷

چه اسم باحالی داریتو تاپیکات دیدم ، منم رتبم تقریبا مثل تو شده شروع کردی به خوندن؟

بوس

ن از شنبه شرو میکنم

دو دلم برم ثبت نام کنم این دوتا درسو یا برم افلاین توی تلگرام ببینم

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

خوبه یه بار رفتی راهو ها

فقططططط تست بزن دختر

نزار وقتت با فیلم بگذره اگه چیزیو یادت رفته درسنامه یه کوچولو بخون سریع

بیشتر با تست زدن اشکالاتتو برطرف کن💚

💮الا بذکر الله تطمئن القلوب💮

اسی منم مثل خودت ولی حیف نمیشه درس بخونم به نوزاد بد قلق دارم ک نمیزاره هیچ کاری کنم رتبه امسالم ۱۵ ...

ولی از درس دور نشو هی مرور خودتو داشته باش هرچند کم 

پارسال هم همین حدودا بودن قضاتی بگیر یا شجاعی ، از یحیوی راضی نبودم

ن من عاشق قصات ام

بوسن از شنبه شرو میکنمدو دلم برم ثبت نام کنم این دوتا درسو یا برم افلاین توی تلگرام ببینم

فرقی نمیکنه اگه خیلی پایت ضعیفه و همه رو میخوای بیبینی میتونی ثبت نام کنی که راحتتر دسترسی داشته باشی