2777
2789
عنوان

شوهرم مثل خرس خوابیده و منو بیرون نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیبی نداره هنوز وقت هست خودتو ناراحت نکنن .اینجوری ان وقتی میخوابن عین بچه ها میشن .کمی دیگه برو با ناز نوازش بیدارش کن اسم بیرونم نیار.بگو میخوابی دلم برات تنگ میشه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

پاشو آهنگ بزار صداشم بلند کن

لباستم بپوش اماده شو 

با صدای بلند بالا سرش اهنگ بخوون😂

بعدم دستشو بگیر از رختخواب بلندش کن

بیدارم نشد.

ی لیوان اب کارو راه میندازه

البته البته اگ یوقت ب دعوا ختم نشه😂😂

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه🌱✨️

پاشو آهنگ بزار صداشم بلند کنلباستم بپوش اماده شو با صدای بلند بالا سرش اهنگ بخوون😂بعدم دستشو بگیر ا ...

دعوا بشه خوبه من اینجوری بیدارش کنم کار به چاقو و چاقو کشی میکشه

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

ایشششش😂🤣🤣🤣🤣

میحای عکسمو بفرستم؟

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

منم امروز هرچی می‌خوابم سیر نمیشم صبح کلی کار داشتم بعد ناهار انگار تیر خوردم دوساعت بیهوش شدم هنوزم خوابم میاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز