2777
2789

از نظر مالی همش کم میارم قبل این دو ماه هم سخت بود ولی به یه شکلی می‌گذشت امااااا این دو ماه آخر از گرونی جونم به لبم رسیده 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

بخاطر مامانم گوشت باید گوشت شترمرغ باشه که کم چرب باشه امروز کیلویی ۹۷۵هزار تومان خریدم 

دیروز یه قزل الا خریدم ششصد هزار تومان 

دلم خونه از گرونی😞

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنویس خرجاتو ‌‌. با قید عنوان و تاریخ. اولویت بندی کن مهم معمولی غیر مهم

بخدا اصلا خرج اضافی ندارم ولی با این حال همین خرج های روزمره خیلی سخت شده برام

بخدا اصلا خرج اضافی ندارم ولی با این حال همین خرج های روزمره خیلی سخت شده برام

جایگزین بذار براشون . مثلاً قبلا گوشت عادی چرخ میکردی الان ترکیب گوشت و بوقلمون و سویا چرخ کن 😑 . بجای برنج ایرانی هندی بخر 😑 بجای شلوار لی شلوار پارچه ای بخر . دیگه باید یجوری دوام آورد توی این دنیا 😑

جایگزین بذار براشون . مثلاً قبلا گوشت عادی چرخ میکردی الان ترکیب گوشت و بوقلمون و سویا چرخ کن 😑 . ب ...

من یه طوری میگذرونم مامانم دوست داره همه چی براش فراهم باشه مثلا از سویا متنفره من تخم مرغ هم میخورم سیر میشم مامانم هرغذایی نمیخوره همه نگران بچه هاشون هستند من نگران مامانم هستم که هر غذایی نمیخوره