2777
2789

یکی از آرزوهامه

از ته دلم میخوام همچین چیزیو

کاش میتونستم

تو اینستا خیلی ویدیو از آدم های نیازمند میبینم 

خوشبحال اونایی که کمک میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای منم خیلی دوست داشتم. البته هنوزم تا جایی ک بتونم کمک میکنم. اما اون کجا آدم ی عالمه داشته باشه کمک کنه. مخصوصا دوست دارم به بیمارانی که شرایط سخت هستن و برای عمل پول ندارن کمک کنم. خلاصه منم خیلی دوست دارم. تو زندگیم تلاش زیاد کردم اما نتونستم پولدار بشم

بقول یکی از پست های اینستا :

بچه ک بودم دوست داشتم بزرگ شدم انقد پولدار بشم ک ب همه نیازمندا کمک کنم 

الان ک بزرگ شدم خودمم جزو همون نیازمندانم 😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

بقول این دوستمون داشتی هم کمک نمیکردی ما ی فامیل داریم هرچی ازپولداریش بگم کم گفتم توچین والمان شرکت داره توتهران وقم کارخونه قطعات ماشین داره خونش تومنطقه ۱تهرانه ولی دریغ از ی سرسوزن کمک  

بقول این دوستمون داشتی هم کمک نمیکردی ما ی فامیل داریم هرچی ازپولداریش بگم کم گفتم توچین والمان شرکت ...

اما بنظر من کسی که دست خیر داشته باشه تو نداری و دارا بودن در هر صورت کمک میکنه. 😍البته خدا کنه همه داشته باشن نیاز ب کمک نداشته باشن.  تنگدستی خیلی بده