2777
2789

باید به فکر خریدای خونه و وسایلش باشم

استرس مهمون اومدن و پذیرایی و ..داشته باشم.

غذا بپزم آخر نفر برا خودم بکشم که برا بقیه کم نیاد تهشم یه دستت درد نکنه که اصلا ولی تا دلتون بخواد خوش مزه نبود و حتی اینم بلد نیستی بشنوم .

نه پول توجیبی میگیرم نه حتی اگه مریضم بشم دکتر برم احیانا اگه ده سال یه دفعه برم باید کلیی منت بشنوم.

اعتماد به نفس ، غرور ،شخصیت هرچیی که یه ادم باید داشته باشه رو ندارم . با اینکه مجردم ولی از وقتی یادمه مسئولیتای یه ادم متاهل دارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط و فقط بستگی به آدمت داره

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

الان مجرد هستین؟ هدفی توی زندگی ندارین؟ این هایی که گفتین ربطی به زندگی متاهلی نداره: به شخصیت و ترب ...

اره مجردم

شخصیت ادم کنار خانواده و ادمایی که باهاشه شکل میگیره وقتی هرثانیه بکوبی تو سر یکی که به درد نخوره رباتم باشه چیزی ازش نمیمونه

بدترین چیزا هست اینکه همه اینکاررو بکنی ولی از طرف شوهرت درک و توجه نبینی اینکه خونوادش اولویت باشن بااینکه اصلا خوب نیستن ،تحمل خونواده شوهر و توقعات اونا از پسرشون خیلی سخته حسادتشون بدگوییاشون،

گناه من سادگی بود .
اره مجردمشخصیت ادم کنار خانواده و ادمایی که باهاشه شکل میگیره وقتی هرثانیه بکوبی تو سر یکی که به درد ...

بله کاملا درسته محیط خانواده بسیار تاثیر گذاره، اگر در توان شماست حتما دوره های مختلف رو شرکت کنید به صورت آنلاین بتونید روی عزت نفستون کار کنید